Малък аквариум със златни рибки Малък кръгъл аквариум за риба Бета Мини аквариум за хол Апартамент Офиси У дома за

40.33лв. 80.69лв.

(0 Коментари)

SKU: g332213



Добави в желания

Преобразете дома си с този солиден и не лесен за разбиване аквариум със златни рибки. Тази уникална декорация е не само визуално зашеметяваща, но и фантастично средство за обучение на деца, наблюдаващи водния живот. Перфектен за вашия дом, купете сега и се насладете на красотата на аквариума.

Спецификации:

име: Риба резервоар купа

Материал: PET

Размер: (прибл.) 11 * 9,6 инча / 27,94 * 24,38 см, 13 * 11,4 инча / 33,02 * 28,96 см

Опаковъчен списък:

1бр x риба резервоар купа

Вижте повече подробности за

продукта 1.Изключителна сила: Защитете рибата си със стил с нашата купа за риба, изработена от нечуплив PET материал. Този здрав и издръжлив дизайн гарантира, че вашите водни домашни любимци са безопасни и ви дава спокойствие.

2.Easy за почистване: Нашата купа за риба прави почистването бриз! Идеален за деца и възрастни хора да се хващат здраво и да сменят водата. Солидният дизайн го държи безопасно на място, докато лекото му тегло позволява лесно транспортиране.Перфектен за всяко пространство.

3. Висока пропускливост на светлината: Повдигнете домашния си декор с тази висококачествена купа за риба. Неговата прозрачност осветява вашите риби, растения и други декорации. Перфектен мач за всеки, който търси изящна и уникална декорация.

4.360 Преглед на опит: Дръжте под око на вашите златни рибки и бета риба чрез тази образователна и забавна купа за риба. Ясният ъгъл на видимост подобрява наблюдението, което го прави чудесен инструмент за обучение на децата да наблюдават водния живот и екосистемите.

5. Широко използвани: Трансформирайте жизненото си пространство с нашата купа за риба, служеща както като изящен декор, така и като удобно местообитание за вашите водни домашни любимци. Подходяща за работи, апартаменти, дневни, общежития или домове, тази многофункционална купа се съчетава безпроблемно с всеки декор и осигурява достатъчно място за вашите риби да плуват и играят.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Купа за резервоар за риба
  • Материал: стъкло

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти