Висящ държач за аквариумни растения Саксия за водни растения с дупка Аквариумни чаши за сеялки за емерсед растения Акваскейп декорации

0.93лв. 24.38лв.

(5 Коментари)

Тагове: Висящ държач за аквариумни растения

SKU: g345948



Добави в желания

Точки:

1, Здрав материал: Държачът за аквариумни растения е изработен от ABS, издръжлив, водоустойчив и устойчив на ръжда, осигуряващ по-добра среда за живот на риби и скариди. Тя ще бъде инсталирана във вашия аквариум за дълго време.

2, Циркулационни дупки: Притежателят на резервоара за риба гарантира, че водата може да тече през корените на водните растения, образувайки добра циркулация на аквариумната вода, с много дупки на дъното, за да позволи на корените да растат.

3, Лесен за инсталиране: Водните чаши за растения имат интегриран дизайн на задната кука, можете да го поправите, където искате, и може да бъде преместен лесно и окачен на вашия аквариум здраво.

4, Насърчава растежа на растенията: Този аквариумен плантатор е идеален за отглеждане или бързо размножаване на растения във вашия аквариумен резервоар. Много обикновени стайни растения обичат богата на хранителни вещества вода.

5, Широка гама от приложения: Аквариумните саксии са подходящи за подводни среди, аквариуми, резервоари за риба и миниатюрни градини. Мощен инструмент за подпомагане на водните растения да растат.

Описание:

Тази стойка за водни растения е изработена от ABS, която е издръжлива и осигурява по-добра среда за живот на риба и скариди. Тя ще бъде постоянно инсталирана във вашия аквариум.

Лесен за инсталиране, той има интегрирана кука, която ви улеснява да се движите и да висите здраво на аквариума си, без да падате от резервоара за риба.

Държачът за аквариумни растения гарантира, че водата може да тече през корените на водните растения, създавайки добра циркулация на водата в аквариума, с много дупки в дъното, за да позволи на корените да растат.

Тази саксия за водни растения е идеална за отглеждане или бързо размножаване на растения във вашия аквариумен резервоар! Много обикновени стайни растения обичат богата на хранителни вещества вода.

Функции:

Продукт бруто тегло: къса кука: 80g; дълга кука: 90g

Материал: ABS

Размер на опаковката: 10 * 10 * 7cm / 3.9 * 3.9 * 2.8in

Размер продукта:

Къса кука: 9 * 6 * 6 см / 3.5 * 2.4 * 2.4 инча; Дълга кука: 9 * 9 * 6 см / 3.5 * 3.5 * 2.4in

Бележки:

1. Поради цветовата температура на дисплея, фотоапарата, околната светлина и фотографските умения и т.н., може да има лека цветова разлика в снимките на някои продукти, а цветът е подчинен на действителния продукт!

2. Поради различни ръчни измервания, моля, позволете малка разлика в размера.

Опаковъчен списък:

1 * Аквариум растение Holde

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Поддръжка: Дропшипинг и търговия на едро
Анонимен

Бърза доставка, добре, препоръчвам.

2024-01-19

Анонимен

Удобен, но липсва блок за растението, който има тенденция да се плъзга надолу. Направих го с гумена лента.

2023-12-19

Анонимен

Доволен от продукта е това, което търсех и бърз продавач в доставката силно препоръчително.

2024-01-09

Анонимен

Пристигна счупен

2023-10-03

Анонимен

Удобен, но липсва блок за растението, който има тенденция да се плъзга надолу. Направих го с гумена лента.

2023-12-19


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти