Висящи котки качество хамак доставки прозорец страна мат миещи сезон гнездо легло домашен любимец плат зима за лесно

38.37лв. 85.27лв.

(0 Коментари)

SKU: g24906



Добави в желания

【Котешки салон прозорец костур】

Това е най-новото ни легло за окачване на котки с широки скосени подлакътници, предназначено да осигури релаксиращо мързеливо легло за котки, разширена по-голяма площ, която ги предпазва от преобръщане и падане.

【Без пробиване, бърза инсталация】

Нашата котка прозорец костур не се нуждае от пробиване на стени, стъпките за монтаж са прости, куката има 6 инча регулируемо разстояние за различни дебелини на стената, обикновено отнема само 10 минути, за да завърши инсталацията, има и филцови уплътнения между опорния крак и стената за защита на стената.

【Приложение с множество сценарии, не влияе на завесата】

Нашият Cat Window Perch може лесно да се инсталира в различни сцени. Чрез регулиране на разстоянието между куката и опорния крак, той може лесно да се монтира на перваза на прозореца, шкафа, чекмеджето и дори на гърба на стола с различна дебелина.Разбира се, тя също може лесно да бъде отстранена, без да ви засяга да затворите завесата през нощта, спестявайки място.

【Дървена рамка задръжте до 40 lb】

Нашето висящо легло Cat има многослойна дървена шперплатова рамка, висококачествен хардуер и може да осигури до 40 килограма товар. Повърхността на леглото е платно с цвят, съответстващ на дизайна, който е мек и модерен. Не е лесно да се придържаме котешка коса, също така лесно да се премахне за измиване.

【Супер натоварване лагер, не смукателна чаша капка проблем】

Нашият дизайн на структурата на котешкото легло е стабилен, със супер товароносимост. И за разлика от хамаците с вендузи, няма опасност чашките да стареят и падат. Нашият е по-издръжлив и по-безопасен.

Подробна информация за продукта
  • Тип артикул: Постелки за легло
  • Материал: Дърво
  • Произход: континентален Китай
  • CN: Гуандун
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти