Tumbling Shaped Dog Chew Toy Funny Puppy Teeth Grinding Plays Multiuse Bite Resistant Teething Toys For Cat Dog Pet Accessories

21.90лв. 43.81лв.

(0 Коментари)

SKU: g35747



Добави в желания

Точки:

1. Ясни секрети: Редовното използване на нашите играчки за зъби на кучета помага за безопасно и нежно премахване на натрупванията и секретите, които могат да причинят миризми. Безопасно почиства зъбите на домашните любимци с приятен аромат.

2. Висококачествен материал: Играчката за кученца за зъби е изработена от висококачествени материали, които са много издръжливи, не са лесни за избледняване и няма да причинят вреда на хората и домашните любимци, така че можете да го използвате с увереност.

3. Насърчава здравето на зъбите: Играчката за зъби на кученце почиства езика на вашия домашен любимец, насърчава здравето на зъбите, осигурява стоматологична помощ и е ефективна за подобряване на здравословното храносмилане.

4. Донесете забавление в живота си: Играчките за дъвчене на кученца могат да донесат забавление в живота ви, а когато сте отегчени, можете да ги използвате, за да играете с кучето си и да подобрите връзката си с кучето си.

5. Лека и преносима: Играчката за никнене на зъби за кученца е малка и лека, което я прави лесна за държане в ръката и може да се държи в стаята или да се води на училище или да пътува. Сложете го в чантата си и го занесете навсякъде.

Описание:

Редовното използване на нашите играчки за зъби на кучета помага за безопасно и нежно премахване на натрупванията и секретите, които могат да причинят миризми. Безопасно почиства зъбите на домашните любимци с приятен аромат.

Може да се носи на всяко място, ако го сложите в чантата си.

Спецификация:

1. Име на продукта: Куче никнене на зъби играчка

2. Материал: гума

3. Размер: около 14 * 14 * 3cm / 5.5 * 5.5 * 1.18inch

Опаковъчен списък:

Куче никнене на зъби играчка x1

Бележка:

1. Поради различното осветление и настройките на екрана, цветовете на елементите могат да се различават леко от снимките.

2. Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Подробна информация за продукта
  • Е смарт устройство: no
  • Тип играчки: Дъвчете играчки
  • Материал: Каучук
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Задаване на тип: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти