Пилешки пелени Дрехи Домашни птици за многократна употреба Пелени за домашни любимци за патица Миещи се за течове Пиле Физиологични панталони Консумативи за домашни любимци

24.44лв. 48.90лв.

(0 Коментари)

SKU: g24471



Добави в желания

Точки:

1. Останете сухи по всяко време: Нашите патешки пелени могат бързо да абсорбират урината на домашния любимец и да поддържат пода ви чист. Изработени от материал с висока абсорбция на вода, те карат вашия домашен любимец да се чувства комфортно и щастливо.

2. Предотвратява разливането на урината: Нашите патешки пелени са проектирани с материал, устойчив на течове, който предотвратява разливането на урината, като ефективно избягва замърсяването и неудобството.

3. Надеждна катарама: За разлика от други пелени, нашите патешки пелени са здраво фиксирани с надеждна катарама, която предотвратява лесното им отделяне. Това прави Те са по-удобни и по-безопасни за използване за вашия домашен любимец патици.

4. Екологичен избор: Патешките пелени са за многократна употреба и миещи се, така че можете да спестите пари и да намалите отпадъците. Те позволяват на вашите домашни патици свободно да се разхождат на закрито или на открито, без да правят бъркотия.

5. Широко приложение: Нашите патешки пелени са изработени от мека и дишаща материя, която приляга плътно около тялото на вашия домашен любимец. Независимо дали имате малка или голяма патица от домашни птици, нашите пелени са идеалният избор за поддържането им чисти и удобни. Пилешки пелени за кокошки - Направете вашия домашен любимец да се чувства комфортно и чисто с тези пелени, които са специално проектирани за захранване. Препълване и поддържане на вашия дом или кооп подредени.Позволете на вашето пиле или патица свободно да ходят на закрито или на открито, без да се притеснявате за бъркотии или петна.

Спецификация:

1. Име на продукта: Патешки пелени

2. Материал: Памук

3. Размер (около): S: Дължина 10см | 3.94in, ширина 23см | 9.06 инча

4. Размер (около): М: Дължина 13,5см | 5.31in , ширина 34см | 13.39in L: Дължина 15см |

Опаковъчен списък:

Патешки пелени * 3

Бележка:

1. Поради различното осветление и настройките на екрана, цветовете на елементите могат да се различават леко от снимките.

2. Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Селскостопански животни
  • Тип селскостопански животни: Пиле
  • Номер на модела: Пилешки пелени

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти