Куче отопляема купа Автоматична постоянна температура Запазване на топлината Купа за термална вода за домашни любимци с водоустойчив превключвател EU Plug

78.49лв. 130.83лв.

(0 Коментари)

SKU: g29966



Добави в желания

Характеристика

1, ТЕРМОСТАТИЧЕН: Куче отопляема купа поддържа температура на водата между 25 ° C-359 ° C (77 ° F-95 ° F) в снежни и ледени дни с интелигентен термостат.

2, ANTI CING: Купата за термална вода за домашни любимци предотвратява замръзването на водата, което позволява на домашните любимци да пият в студените зимни дни, подходящи за всички видове домашни любимци.

3, БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ: Купата за отопление на домашни любимци е изработена от отлична хранителна инженерна пластмаса, без BPA, нетоксична безопасна и естествена.

4, С ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ: Отопление котка купа с индикатор светлина водоустойчив ON или OFF превключвател, помогне за запазване на топлината и лесно да се почисти тялото на купата.

5, ANTI BITE: Котка загрята вода купа тел пълна метална тръба защита, за да се предотврати домашни любимци от дъвчене през жицата, по-сигурно.

Тип елемент: Куче отопляема купа

Материал: ABS

Размер на купата: Диаметър приблизително 24 см / 9,4 инча, височина приблизително 9 см / 3,5 инча

1. Зимните температури са твърде ниски, на много места външни басейни, дори водопроводите ще замръзнат, водата в кранчето също е много студена. През зимата обикновено собственикът също е по-внимателен за диетата на кучето. Отопляемите купи са добри за поддържане на температурата на водата между 25 градуса и 40 градуса на открито и на закрито.

2. Чешмяната вода е вредна за кучетата, кучетата имат специален стомашно-чревен тракт, температурата на водата е твърде висока кучетата няма да пият, зимната преварена вода не може да пие след охлаждане, нагревателната купа може да направи перфектно състояние на постоянна температура.

3. Котки, кучета и други домашни любимци кученца пият стайна температура вода през зимата ще окаже влияние върху стомашно-чревния тракт, трябва да се пие за топла вода.

4. Някои по-възрастни кучета, особено тези със стомашно-чревни заболявания, пиенето на студена вода през зимата ще навреди на стомашно-чревния тракт, трябва да пият топла вода често, за да намалят стимулацията.

Списък с

пакети 1 x Куче отопляема купа

1 x Ръководство по английски език

Бележка

Всички данни се измерват ръчно и има определени грешки в резултатите от измерването.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Източник на захранване: CHARGE
  • Напрежение: 220V

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти