Симулация Корал Светеща водна трева Аквариум Риба Резервоар Пейзажна декорация Силиконов цветен кръг Водно растение Домашен декор

0.93лв. 24.69лв.

(4 Коментари)

SKU: g35909



Добави в желания

Информация за

продукта име: Флуоресцентен силиконов симулационен диск вода растение

Материал: силикон

Размер: 17x10cm

Тегло: 50г

Приложими обекти: пейзаж на резервоара за риба, декорации за аквариуми

Внимание!!: 1. Поради различните среди на снимане и дисплеи, може да има цветови разлики между изображението и действителния обект.

2. Флуоресцентните водни растения не светят през нощта и не излъчват светлина в черна среда. Те трябва да се комбинират с осветление, за да имат флуоресцентен ефект. Препоръчва се използването на сини или лилави светлинни лампи.

Функции

1. Материал: Това флуоресцентно силиконово симулационно дисково водно растение е изработено от висококачествен силиконов материал, с реалистичен външен вид и докосване, меко и удобно усещане, без да навреди на рибата; Устойчиви на киселини и основи, способни да се накисват в морска вода, без да корозират; Изработен от висококачествен силиконов материал, той е безопасен, екологичен и издръжлив.

2. Флуоресцентен ефект: Флуоресцентният силиконов симулационен диск воден завод представя флуоресцентен ефект под аквариумното осветление, излъчвайки очарователна светлина, създавайки мистериозна и завладяваща атмосфера.

3. Дискова коралова форма: Мекото изпълнение на силиконовия материал позволява на дисковото водно растение да се люлее свободно във водата, а детайлната текстура и цвят го правят да изглежда реалистично, инжектирайки по-динамично усещане в аквариума.

4. Лесен за почистване: Симулираната инсталация за вода със силиконов диск също е много издръжлива и лесна за почистване. Той носи статично електричество и лесно адсорбира фин прах и мръсотия, които не могат да бъдат филтрирани. След почистване, тя става точно като нова, нетоксична и безвредна, не оказва влияние върху рибата, лесна е за почистване и може да се използва дълго време.

5. Удобен и практичен: Това флуоресцентно симулационно дисково водно растение може да създаде естествена и зелена среда в резервоара за риба, като не само увеличава разнообразието на водния пейзаж, но и осигурява безопасно и удобно местообитание за риби и други водни организми, което прави целия аквариум и аквариума по-оживени.

Показване на

продукта

Подробна информация за продукта
  • Материал: Силикон
  • Произход: континентален Китай
  • Тегло: 50g
  • Тип: риба
  • характеристика: Дискова форма, Флуоресцентен ефект, симулирано докосване, ярки цветове
  • Тип водни декорации: Растения
  • Приложими сценарии: Декорация на аквариум, Декорация на резервоара за риба
Анонимен

Добър размер по-голям от очакваното, страхотен цвят

2024-01-13

Анонимен

Страхотно по-голям, отколкото се надявах, препоръчвам!! Бърза доставка

2023-10-16

Анонимен

Страхотно по-голям, отколкото се надявах, препоръчвам!! Бърза доставка

2023-10-16

Анонимен

много добро качество

2024-01-09


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти