Cat Steam Brush, Steamy Cat Brush With Leave-On Essence, Cat Steamy Brush For Cat, Multifunctional Cat Steamer Brush

24.27лв. 31.94лв.

(0 Коментари)

SKU: g213670



Добави в желания

Cat Steam Brush, Steamy Cat Brush With Leave-On Essence, Cat Steamy Brush For Cat, Multifunctional Cat Steamer Brush

[Котка парна четка] Ще бъдете изумени колко много коса ще излезе след еднократна употреба! Представете си как вашето куче ще хареса новата здрава и блестяща козина, след като е имало сесия за оформяне с нашата четка за котки Steamy Cat Brush.Нашият гребло за подкосъм драстично намалява проливането с до 90% само след 1 кратка сесия. Перфектен за сплъстени, тежки подслоеве и допълнителна козина. Това е перфектната четка за домашни любимци за ежедневието.

[Релаксиращ масаж за вашия домашен любимец] Steamy Cat Brush не е само за оформяне; Това е като да направите хубав масаж на котката си, особено ако има дълга коса. Стимулиране на кръвообращението и насърчаване на релаксацията във вашия домашен любимец, което прави преживяването по-приятно за тях.

[100% Безопасно за вашите космати приятели] Заоблените краища на зъбите не надраскват и не дразнят кожата.Това е особено важно за домашни любимци с чувствителна кожа или такива, които лесно се дразнят. Меките гребени зъби ще осигурят удобно оформяне, без да причиняват никаква вреда или дискомфорт.

[УДОБЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И МЛАДОЖЕНЕЦ С] Една забележителна особеност на тази котешка гореща четка е спиралният дизайн, който ефективно абсорбира косата, без да причинява вреда или дискомфорт на кожата на домашния любимец. Намаляване на проливането редовно четкане премахва излишната мъртва коса от подкосъма на вашия домашен любимец, ви оставя чист и без косми дом.

[За всеки домашен любимец] Многофункционално приложение: Steamy Cat Brush за котки с вода Подходящ за всички видове домашни любимци, включително кучета, котки и други животни с много козина, отговарят на нуждите на различни домашни любимци и осигуряват перфектната грижа за домашни любимци от всички форми и размери.

Материал: ABS

цвят: A-жълт / B-зелен

Съдържание на пакета:

1 x Котешка четка

за пара 1 x Есенция без измиване (20ml)

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Пластмаса
  • Тип артикул: Вратовръзка и папийонка

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти