Дървена къща за хамстери Творчески издълбани Mortise и Tenon хижа за хамстери животински местообитание декор за хол балкон учебна стая

24.44лв. 37.61лв.

(0 Коментари)

SKU: g22205



Добави в желания

Нашите скривалища за дъвчене на хамстер осигуряват трайно и сигурно скривалище за вашия космат приятел. Тези играчки за катерене са направени с вдлъбнатина и тенонова структура, осигуряваща здравина.

Спецификации:

Име на продукта: Хамстер къща

Цвят на продукта: Цвят на

дървото Размер на продукта: Количка за закуска: (прибл.)21.5*8.8*15см/8.46*3.46*5.91 инча, Количка за кафе: (прибл.)20*8.9*14.7см/7.87*3.5*5.79 инча

Тегло на продукта: Количка за закуска: 0.32кг, Количка за кафе: 0.26кг

Материал на продукта: Дърво

Опаковъчен списък:

1бр * Дърво хамстер скривалище

Вижте повече подробности за

продукта 1.Подобрен комфорт: Вашият космат приятел заслужава само най-доброто с нашето скривалище от дървен хамстер. Изработен от издръжлив и естествен дървен материал, той осигурява безопасно и здравословно убежище, като същевременно е устойчив на надраскване и дълготраен.

2.Подобрен комфорт: Дървената къща за хамстери осигурява уникално убежище за вашия домашен любимец.Построен с естествено дърво, това скривалище на хамстер е едновременно безопасно и издръжливо. Дизайнът му в стил кабина включва уютен прозорец, сигурна врата, създаваща усещане за уединение за вашия космат приятел.

3.Hamstercise Haven: Екологично чист и без боя, това дървено скривалище е експертно изработено с гладки джанти, осигурявайки на вашия хамстер безопасна и забавна играчка за катерене, която също може да се дъвче за обогатяване.

4.Hamster-Safe Haven: Нашето скривалище за дървени хамстери се отличава с дъвчащ дизайн с вдлъбнатина и структура на тенон, премахвайки необходимостта от нокти или лепило. Вашият домашен любимец вече може да се наслади на уютното си отстъпление и лесно можете да го сглобите на ръка.

5.Универсален декор: Скривалището на дървения хамстер е стилно, но игриво допълнение към стаята на вашето дете, учебната стая или балкона. Перфектен за уютен подслон на хамстер и забавна декорация на всяко пространство.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Дърво
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти