20ml Универсални капки за уши за домашни любимци Почистващ препарат за уши за котки и кучета за контрол на дрожди акари премахва ушните акари и ушната кал облекчава сърбежа

2.00лв. 4.16лв.

(0 Коментари)

SKU: g27402



Добави в желания

Нашият препарат за почистване на котешки уши е формулиран с натурални съставки, за да защити здравето на ушите на вашите котешки приятели. Той може ефективно да поддържа ушите им чисти и сухи, като същевременно осигурява облекчение от дискомфорт и сърбеж. Със своите дезодориращи свойства, той гарантира, че вашите домашни любимци остават добре поддържани и хигиенични. Кажете сбогом на проблемите с ушите с нашата нежна и ефективна формула.

Спецификация:

Име на продукта: Pet Ear Cleaner

Употреба: Дезодорирайте, облекчете сърбящото ухо, почистете ушния канал

Капацитет: 20ml

Бруто тегло: 30g

Списък на пакетите:

Почистващ препарат за уши за домашни любимци*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Пълна защита на ушите: Независимо дали става въпрос за котка или куче, този почистващ препарат за уши за домашни любимци осигурява цялостно решение за хигиена на ушите. Обща за котки и кучета, тя може да предотврати увреждане на ушите, ефективно почистване на ушния канал и защита на здравето на ушите на вашия домашен любимец.

2.Повишаване на здравето на ушите: Кажете сбогом на дискомфорта в ушите и вредите с нашия почистващ препарат за уши за домашни любимци. Неговата нежна формула почиства и успокоява ушния канал, като дава на вашия домашен любимец идеалното облекчение и комфорт.

3.Премахване на дискомфорта в ушите: Осигурете на вашите домашни любимци несравним комфорт на ушите с нашия успокояващ почистващ препарат за уши за домашни любимци. Нашата подобрена формула ефективно премахва миризмите и облекчава сърбящите уши. Дайте на вашия домашен любимец подаръка на чисти уши за по-щастлив и по-здравословен живот.

4.Здраве на ушите: Уверете се, че ушният канал на вашия домашен любимец остава чист и сух с нашия почистващ препарат за уши за домашни любимци. Неговото ефективно почистващо действие премахва замърсяванията и секретите, насърчава хигиената на ушите и подпомага благосъстоянието на вашия домашен любимец.

5.Eco-Friendly Ear Solution: Нашият естествен почистващ препарат за уши за домашни любимци е нежно и безопасно решение за ушите на вашия домашен любимец. Без вредни добавки, тя няма да навреди или раздразни кожата и косата на вашия домашен любимец.Изработен от естествени съставки, той ефективно премахва восък, мръсотия и отломки.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Полиестер
  • Тип артикул: "Аксесоари за пътуване с автомобил "

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти