HOT-30PCS неръждаема стомана ядро четка аквариум филтър риба резервоар чисти инструменти четка езерце биохимичен филтър четка филтър

69.05лв. 90.86лв.

(0 Коментари)

SKU: g31697



Добави в желания

HOT-30PCS неръждаема стомана ядро четка аквариум филтър риба резервоар чисти инструменти четка езерце биохимичен филтър четка филтър Изработени от напреднали PET материали, стандарт чист 304 неръждаема стомана ядро няма ръжда.

Може да абсорбира суспендираните вещества във вода на голяма площ и да стимулира растежа на нитрифициращи бактерии, да поглъща вредни бактерии, като по този начин постига биологичен и физически филтриращ ефект

Въздухът, водата и биофилмът могат да бъдат напълно смесени и инфилтрирани, за да обменят, намалят шума и разпръснат инерцията на водния поток.

Биофилмът може не само да се имплантира равномерно върху всяка копринена лента, да поддържа добра активност и междупространствена променливост, но и да придобива все по-специфична повърхност в процеса на работа и да има добър метаболизъм.

Име на продукта: Аквариум филтър четка за

риба Тип: риба

Размерът на: 40x12cm

Материал: PET + неръждаема стомана

цвят: черен

Съдържание на пакета:

30 x филтърни четки

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Тип: риба
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти