Автоматична хранилка за кучета Хранилки за кучета Хранилка за котешка храна Захранващо устройство за котки Захранващо устройство за котки за домашни любимци Диспенсър за храна за котки и кучета Сухо, Мокро

39.04лв. 55.77лв.

(0 Коментари)

SKU: g23313



Добави в желания

Нашата автоматична хранилка за котки е безопасен и без мирис начин да поддържате котешкия си приятел нахранен и щастлив. С възможност за натискане на настройките на бутона за времето, капакът автоматично ще се отвори след зададеното време, за да се осигури свежест. Плюс това, захранващото устройство е предназначено да предотврати смяната или изхвърлянето на контейнера, като поддържа храната сигурна за вашия домашен любимец.

Спецификация:

Материал на продукта: ABS

Тегло на продукта: 770g

Размер продукта: около 29x24x8cm / 11.42x9.45x3.15 инча

Опаковъчен списък:

1 * Автоматично подаващо устройство

за домашни любимци Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Модернизирано хранене: Опростете рутината за хранене на вашия домашен любимец с тази хранилка за домашни любимци.Задайте предварително зададени времена за хранене и порции с натискането на един бутон, освобождавайки графика си за вашия космат приятел. С капацитет от 350 мл и 48-часови интервали на хранене, вашият домашен любимец често ще има готови подхранващи ястия.

2.Отличен качествен материал: Изработен от висококачествен ABS материал, който е безопасен и без мирис, това автоматично захранващо устройство за домашни любимци не е лесно да се деформира или повреди. Също така е здрав и издръжлив и устойчив на износване, за да осигури дълготрайна производителност.

3.Безпроблемно хранене: Проектиран с лесен за пълнене отвор, което прави лесно храненето на вашия домашен любимец. Капакът на захранващото устройство автоматично ще се отвори след определеното време, осигурявайки добре поддържана храна за вашия космат приятел. Неговият голям дизайн на отваряне също така осигурява удобно хранене за вашия домашен любимец.

4.Prevent Skidding: Това автоматично подаващо устройство за домашни любимци има здрава основа с антиплъзгащи се подложки, които предотвратяват преместването на контейнера или изхвърлянето му от вашите домашни любимци. Освен това, захранващото устройство лесно се разглобява и почиства, така че можете просто да го избършете с кърпа и да не потапяте водата.

5.Гаранция за свежест: С това автоматично подаващо устройство за домашни любимци, поддържайте храната за домашни любимци добре поддържана за по-дълго време, като затворите капака и поставите хладилния агент под тавата. Идеален за суха храна, той изисква 1 AA батерия (не е включена в комплекта). Насладете се на спокойствие и удобство с тази гаранция за свежест.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти