Аквариум нагревател прът риба купа нагревател 25W / 50W / 100W / 200W / 300W / 300W Auto постоянна температура солена вода аквариум нагревател за воден живот

17.72лв. 25.32лв.

(0 Коментари)

SKU: g22202



Добави в желания

Описание:

Когато температурата на водата в аквариума стане топла, рибата може да има проблеми с бездействието или замръзването. Въпреки това, как може нашият аквариум нагревател ефективно да реши всички тези проблеми?

Можете да зададете желаната температура според вашите нужди, за да увеличите температурата на водата и да направите рибата по-активна. Нашата температура на отопление може да бъде настроена между 20° и 34°. Температуроустойчив +/-1 градус.

Нагревателят на аквариума има вграден термостат, който автоматично поддържа водата при зададената температура с диапазон на грешка от ±2 ° F.

Лесен за използване с регулируем температурен диапазон от 68,93 ° F. След като желаната температура е настроена, тя се включва или изключва автоматично без допълнителни настройки.

Лесен за монтаж с две мощни вендузи. Трябва да се отбележи, че всички нагревателни пръти трябва да бъдат потопени във вода.

Функции:

Име на продукта: Нагревателен прът

за резервоар за риба Материал: ABS

Опаковъчен списък:

Риба резервоар нагревателен прът * 1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Удобна температура на водата: Нагревателният прът на резервоара за риба повишава подходящата температура на водата и прави рибата по-активна. Нашата температура на отопление може да бъде зададена между 20 и 34. Температуроустойчив +/-1 градус.

2.Anti-Rust ABS: Аквариумният нагревателен прът е изработен от водоустойчив и здрав ABS материал, гарантиращ, че златните рибки живеят в безопасна и здравословна вода. Тя може да ви служи дълго време.

3.Регулируема температура: Нашият нагревател за риба може да регулира подходящата температура за използване от домашни любимци, тя гарантира, че златните рибки живеят в удобни води.

4.No трябва да задавате многократно: Бойлерът за риба не е необходимо да се настройва многократно и функцията за памет автоматично ще се върне към последната температура. Регулируемият температурен диапазон е 68.93F.

5.Стабилни вендузи: Нагревателят на резервоара за риба има две фиксирани вендузи, които могат да бъдат стабилно фиксирани на вътрешната стена на резервоара за вода. Тя трябва да бъде потопена във вода, за да се използва.

Подробна информация за продукта
  • Е смарт устройство: no
  • Напрежение: 110V
  • Температурен диапазон: 20-34 °C
  • Номер на модела: Термостат нагревател прът
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: риба
  • Тип щепсел: EU щепсел
  • Мощност: 300W

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти