Куче Комплект за миене на зъби Комплект четки за зъби за домашни любимци Четка за зъби с пръст за кучета Мека четина Четка за зъби за кучета Четки за кучета с двойна глава

6.60лв. 13.22лв.

(0 Коментари)

SKU: g22814



Добави в желания

Точки:

1.Удобство на една ръка разстояние: Поддържайте зъбите на косматия си приятел здрави с лекота, като използвате нашия комплект за четка за зъби за кучета. Този универсален и удобен комплект включва четка за зъби за домашни любимци, две четки за зъби с палци и дълга дръжка, предоставяща на собствениците опции за котки и кучета от всякакъв размер.

2.Superior Материал: Нашият комплект четки за зъби за кучета е изработен от екологично чисти и висококачествени материали, които са без мирис, здрави и издръжливи. Можете да бъдете сигурни, че използвате нашия продукт, за да поддържате зъбите на кучето си чисти и здрави.

3.Специален дизайн: Уверете се, че зъбите и венците на вашето куче са здрави с нашия уникално представен комплект за четка за зъби за кучета. Комбинирайки глава за четка с мек косъм за почистване на зъбите с гъвкава силиконова глава за четка за почистване на венците, нашият комплект осигурява множество комбинации от глави за четка за нежно и ефективно почистване.

4.Лесно за потребителите: Постигнете цялостно почистване на зъбите за вашето куче с лекота с помощта на нашия комплект за четка за зъби за кучета.Отличаващ се с дизайн с двойна глава с дълга дръжка, голямата глава на четката е насочена към предните зъби, докато малката глава на четката достига дълбоко в устата за цялостно почистване.

5.Грижа за устната кухина: Нашият комплект четки за зъби за кучета осигурява идеална грижа за устната кухина както за котки, така и за кучета, осигурявайки ефективно почистване и специално проектиран за премахване на лошия дъх. Поддържайте зъбите си хигиенични и предотвратявайте проблеми със зъбите с това цялостно решение за грижа за устната кухина.

6. Поддържайте зъбите на косматия си приятел чисти и здрави с нашия комплект за миене на зъби за кученца! Създаден за котки и кучета, този комплект без мирис е идеалното средство за ефективно почистване на зъбите. С лесни за използване инструкции можете да гарантирате, че зъбите на вашия домашен любимец са напълно чисти. Поддържайте устната хигиена на вашия домашен любимец под контрол с този удобен комплект.

Спецификация:

1. Тип артикул: Комплект

четки за зъби за домашни любимци 2. Материал на продукта: ABS

3. Цвят: случаен цвят

4. Продуктите включват: 1 четка за зъби за домашни любимци и две четки

за зъби Добри съвети:

1. Поради причини като цветна температура на монитора, камера, околна светлина и фотографски умения, може да има леки цветови разлики в снимките на някои продукти. Цветът е подчинен на действителния продукт!

2. Моля, позволете малки разлики в размера, дължащи се на различни ръчни измервания.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Приложима порода кучета: Универсален
  • Материал: Комплект четки за зъби за домашни любимци

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти