Дъвчене на играчки за кучета Интерактивна играчка за домашни любимци Дъвчете зъби Играчка за почистване на зъби Топка за зъби за агресивни дъвчащи играчки Продукти за домашни любимци

17.57лв. 35.16лв.

(0 Коментари)

SKU: g27310



Добави в желания

Точки:

1. Защита на устната кухина: Тази играчка за дъвчене за кучета помага за почистване на зъбите на вашето куче, премахване на петна и остатъци от храна и предотвратяване на проблеми със зъбите. Това е чудесен начин да поддържате оралното здраве на кучето си под контрол.

2. Добра плеймейтка: Тези трудни играчки за дъвчене за кучета могат да освободят енергията на вашите кучета и да ги предпазят от отегчение. Те са предназначени да привлекат вашите кучета и да ги направят забавни за игра.

3. Защитете мебелите си: Като давате на кученцата си тези трайни и забавни играчки за дъвчене на кучета, можете да ги държите заети и доволни, като им попречите да унищожат вашите мебели или обувки.

4. Издръжливи и здрави: Изработени от TPR материал с висока якост, тези играчки за твърдо дъвчене на кучета са екологични и могат да продължат дълго време. Вашето куче ще се радва да играе и да ги дъвче, без да наранява зъбите или венците си.

5. Широки приложения: Той е широко използван.Играчките за дъвчене на кучета подхождат на всеки етап на растеж на вашите кучета. Кученца, средни кучета или големи кучета ще харесат тези играчки. Те правят кучетата щастливи и забавлявани.

Поддържайте зъбите на кучето си чисти и здрави с тези трайни и забавни играчки за дъвчене. Те помагат за премахване на петна от зъби и освобождават енергията на вашето куче, предотвратявайки унищожаването на мебелите ви. Изработени от TPR материал, те са безопасни и подходящи за всички етапи на растеж на вашето куче.

Спецификация:

Име на продукта:Куче дъвчене играчки

Форма: кръгла топка, дъмбел, тройна топка

Списък с продукти:

1 * Дъвчене играчки за кучета

Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на заснемане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Подробна информация за продукта
  • Е смарт устройство: no
  • Тип играчки: Плюшени играчки
  • Материал: Каучук
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Задаване на тип: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти