Диспенсър за котешка вода за домашни любимци Диспенсър за вода за котки с регулируема вода Консумативи за пиене на домашни любимци за хол Зоомагазин Спалня

17.59лв. 29.33лв.

(0 Коментари)

SKU: g28596



Добави в желания

Поддържайте косматия си приятел хидратиращ и здрав с нашата автоматична купа за котешка вода. Изработена с прозрачна високотемпературна глазура, тя осигурява комфортна среда за спане. Нашата система Multi-Filtration осигурява чиста вода, а мрежовият капак на водната помпа и филтърният памук лесно се отстраняват за почистване.

Спецификации:

Тип артикул: Диспенсър за

котешка вода Материал на продукта: Керамика

Размер на продукта: (прибл.) 15.2 * 15.2 * 11.4cm / 5.98 * 5.98 * 4.49 инча

Капацитет на продукта: 1000ml

Цвят: Розов, жълт

Забележка: Моделите за отопление са европейски щепсел, обикновените модели са USB

Опаковъчен списък:

1pc * Котешка вода

Вижте повече подробности за

продукта 1.Easy за почистване: Изработени от керамичен материал и покрити с прозрачна високотемпературна глазура, това е лесно да се избърше. Гладката глазура възпира замърсяванията и вредните вещества, като гарантира безопасността и благосъстоянието на вашата котка.

2.Ефективна консумация на енергия: Вашата котка никога няма да ожаднее с нашия диспенсър за котешка вода, който работи в продължение на 30 дни. Неговата ултра ниска консумация и ниско ниво на водата автоматично изключване спестява енергия и гарантира безопасност.

3.Подобрено благосъстояние: Тихата помпа (25dB) на нашия диспенсър за котешка вода осигурява комфортен и тих сън за вашите котки, като същевременно осигурява чиста и филтрирана вода. Насърчавайте ги да пият повече, подобрявайки цялостното им здраве и благополучие.

4.Усъвършенствана технология за филтриране: Открийте нашия най-съвременен диспенсър за котешка вода, който разполага с мултифилтрационна система с пет филтриращи слоя. Този иновативен дизайн ефективно премахва замърсявания като козина и прах, като осигурява на котката ви чиста и освежаваща вода всеки път.

5.Регулируем дизайн: Нашият интелигентен диспенсър за вода за котки разполага с регулируем превключвател за подаване на вода, който ви позволява да персонализирате водния поток за вашия домашен любимец. Свалящият се дизайн, включително капакът на мрежата на помпата и филтърният памук, улесняват почистването.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Пластмаса
  • Настройка на времето: Да
  • мин изход: 200г
  • Максимален изход: 400г
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: котки
  • С диспенсър за вода: Да
  • Източник на захранване: Батерия

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти