Зимно легло за птици Папагал Зимно топло легло Зимна топлоизолация Артефакт Птица Спална хижа за топло и удебелено памучно гнездо

9.14лв. 13.05лв.

(0 Коментари)

SKU: g25757



Добави в желания

Нашият мек хамак за птици осигурява топло и уютно място за вашите малки домашни любимци, за да се отпуснат през цялата зима. Изработен от висококачествени материали, той поддържа топлината и не избледнява или се свива лесно. Дайте на вашите домашни любимци комфорта, който заслужават, с нашия издръжлив и надежден хамак.

Материал: фланела + памук

Диаметър: 15cm / 5.9in

Диаметър на отваряне: 7cm / 2.7in

Списък:

мек птичи хамак*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Soft на допир: Поглезете папагала си с нашето трайно памучно гнездо за папагали, което обещава меко и плътно отстъпление. Проектиран със супер мека фланела и удебелен памучен тампон, той е безопасен, надежден и издръжлив.

2.Зимна защита: Защитете малките си домашни любимци от студа с нашето памучно гнездо на папагал. Затоплящият му ефект осигурява оптимална топлина и я поддържа през цялата зима.

3.Лесна поддръжка: Нашето памучно гнездо за папагали е изработено от издръжлив памучен материал, който може да се пере многократно, без да губи форма или цвят. Той е устойчив на образуване на мухъл, което прави почистването бриз, като същевременно поддържа папагала уютен.

4.Superior подкрепа: Повдигнете комфорта на папагала си със стабилната основа на нашето памучно гнездо. Вградената опора за скелета гарантира, че е устойчива на дъвчене и кълване, поддържайки формата и стабилността на гнездото.

5.Подходящ за малки домашни любимци: Това памучно гнездо на папагал е предназначено да побере широк спектър от малки животни, като тигрова кожа, перлени птици, захарни планери, муния, катерици, хамстери и др.

Подробна информация за продукта
  • Тип: ПТИЦИ
  • Материал: Плюш
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти