Преграда за хранилки за птици Защита на времето Защитен купол за дъжд сняг слънце Хранилки за червеи Покритие за катерица Колибри Синя птица

22.32лв. 44.67лв.

(0 Коментари)

SKU: g35990



Добави в желания

Описание:

Защитният купол за хранилка за птици е идеален избор за вас, за да предпазите птиците от дъжд, сняг и слънце. Той се отличава с ясна визия и голяма издръжливост, лесен за инсталиране.

Спецификация:

име: Защитна куполна преграда за щит за защита на времето за хранилка

за птици Материал: ABS материал

Размер: около 26 * 26 * 8 см / 10.23 * 10.23 * 3.14in

Тегло: около 190г

Опаковка: Кутия, която тежи 120 г

Опаковъчен списък:

1 * Защитен купол дъждобран за хранилка

за птици Бележка:

Поради светлинните ефекти и ъглите на снимане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Защитен купол за птици: Включително месингова закачалка и кука, защитният купол на хранилката за птици предпазва малката хранилка за птици от лошо време като дъжд и сняг.

2.Perfect Размер: Размерът на Squirrel Guard за хранилка за птици е около 26 * 8cm / 10.23 * 3.14inch, подходящ за окачване на колибри, орисия, тръба или друго малко захранващо устройство.

3.Easy Install: Проектиран с двупосочна кука, за да окачите, преградата за хранилки за птици е лесна за инсталиране, няма нужда да използвате инструменти, които могат лесно и бързо да бъдат закрепени към захранващото устройство.

4.High-клас материал: Изработен от висококачествен ABS материал, Bird Feeders Baffle Guard разполага с корозионноустойчиви и устойчиви на ръжда характеристики, голяма издръжливост за дълъг експлоатационен живот.

5.Visible Dome: Минимизирайте обструкцията на зрението и ви помогне да наблюдавате птиците ясно, дъждобранът Bird Feeder е проектиран с прозрачен ABS материал.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: ПТИЦИ
  • Характеристика: Неавтоматично
  • Материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти