Подложки за обучение на кучета 50/100 бр. Супер абсорбираща пелена за домашни любимци Подложки за гърненце Кучета Етаж Pee протектор Мат за таралеж зайче котки

44.13лв. 88.28лв.

(0 Коментари)

SKU: g9809



Добави в желания

Точки:

1.Пет слоя защита: Пет слоя бързо абсорбиране и дезодориране, безцветен памучен плат, черничева коприна, отделен слой плат, незалепващ еластичен памук, силиконова нехлъзгаща се кърпа, предотвратяват изтичането и бързо дезодорират. 2.Тренирайте кучетата си с лекота: Тези подложки за урина за кучета са предназначени да ви помогнат да култивирате навика да уринирате и дефекирате при вашите кучета. Няма повече притеснения за кучета, които пръскат урина или оставят силна миризма в къщата. Тези подложки могат да решат повечето от проблемите и да улеснят живота ви. 3.Избягвайте изтичане: Нашите подложки за урина за кучета са изработени от дървесен материал и силен водопоглъщащ полимер, който може да абсорбира повече течност и да предотврати изтичане. Те също са щадящи околната среда. 4.Pet Habit Trainer: Тези подложки за урина за кучета ви помагат да регулирате навиците на вашия домашен любимец и пелените да ги обучават ефективно.Те поддържат дома ви свежест и подреден, като абсорбират урината и миризмата. Те също така пречистват въздушната среда и я правят по-здравословна за вас и вашия домашен любимец. 5. Широко приложение: Тези подложки за урина за кучета са подходящи не само за кучета, но и за други малки домашни любимци като таралежи, котки, зайчета, хамстери и морски свинчета. Можете да ги използвате в щайги, клетки, легла, дивани, подове или навсякъде другаде, от които се нуждаете.

Описание:

Тези подложки за обучение на кученца са изработени от силиконова неплъзгаща се кърпа, която предпазва вашия домашен любимец от плъзгане или надраскване на пода. Те ви помагат да избегнете силната миризма в къщата, причинена от урина или изпражнения. Те също са екологични и могат да се мият и използват многократно. Тези подложки са идеални за регулиране на навиците на домашните любимци и ги учат къде да отидат. Те са подходящи за кученца, таралежи и други малки животни.

Спецификация: 1. Име: Подложки за кучешка урина 2. Брой: 100/50бр 3. Материал: безцветен памучен плат, черничева коприна, отделен слой плат, незалепващ еластичен памук, силиконова нехлъзгаща се кърпа

Опаковъчен лист: 50 * Куче Pee подложки или 100 * куче Pee подложки

Забележка: 1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да е малко по-различен от цвета, показан на снимката. Благодаря! 2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерването от 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Кучешки отпадъци Тип на артикула: Пелени
  • Произход: континентален Китай
  • Употреба: Подложки за обучение на домашни любимци
  • Номер на модела: Кучета Pee Pad

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти