Водоустойчив пещерен кучешки легло Подвижни котешки пещери за котки на закрито Преносим с противоплъзгащо дъно Издръжливо котешко гнездо Уютно котешко скривалище

30.34лв. 79.85лв.

(0 Коментари)

SKU: g17836



Добави в желания

Изработен от висококачествени материали, той ефективно предотвратява проникването на влага, за да поддържа вашия домашен любимец сух и удобен. Дори и в най-студените зимни месеци, тази котешка пещера ще запази вашия космат приятел топъл и плътен. Неговият лесен за разглобяване дизайн прави почистването бриз и предотвратява подхлъзване по хлъзгави повърхности. Освен това е лек и лесен за преместване и съхранение, което го прави удобен избор за любителите на домашни любимци в движение.

Спецификация:

име: Водоустойчива кучешка пещера

Материал: водоустойчива материя + плюш

големина:

Малък размер: 35CM * 27CM * 25CM / 13.77x10.62x9.84inch, подходящ за по-малко от 5 паунда

Списък на пакетите:

Водоустойчива кучешка пещера*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Водоустойчив: Подсилена с водоустойчива тъкан, нашата кучешка пещера предотвратява проникването на вода, като гарантира, че леглото на вашия домашен любимец остава сухо и удобно през целия ден.

2.Зимна топлина: Тази кучешка пещера има добри топлоизолационни свойства, които поддържат домашния ви любимец топъл през студената зима. Вътре има мек пълнеж от перлен памук, който осигурява комфорт и подкрепа за вашия космат приятел.

3.Гарантирана хигиена на домашния любимец: Нашата кучешка пещера осигурява хигиената и дълготрайността на жилището на вашия домашен любимец с неговите съставки. Подвижната вътрешна възглавница и функцията за лесно разглобяване опростяват почистването. Палтото за домашни любимци включва дизайн с цип за безпроблемно пране.

4.Slip-Safe Haven: За да предотвратите плъзгането на леглото на вашия домашен любимец по хлъзгави повърхности, нашата кучешка пещера разполага с противоплъзгащо дъно с високо триене за допълнителна стабилност. Дайте на вашия космат спътник уютно и сигурно място за почивка.

5.Безпроблемен транспорт: Дизайнът на дръжката на нашата кучешка пещера позволява лесно транспортиране и съхранение.Преносимостта му е идеална за собствениците на открито, тъй като може удобно да се сгъне плоско и да се вземе навсякъде.

Подробна информация за продукта
  • Стил на пране: Ръчно пране
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Одеяла за легло
  • Материал: Коприна

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти