Работна карта клипове Име карта гърдите карта кристал прибиращ се значка макара болница значка притежателя Медицинска сестра значка клип лична карта клипове

4.33лв. 8.64лв.

(0 Коментари)

SKU: g26627



Добави в желания

Значка клип Материал: ABS материал

Цвят: Както показва

картината Размер: около 1,3 инча / 3,2 см

Пакет: opp чанта

Прибираща се макара Дължина: 24 инча / 60 см

Пакетът включва: 1 * Прибираща се макара за значка Издръжлив и здрав: прибиращият се държач за значка е изработен от качествен ABS материал, издръжлив и здрав. Щипката за колан от неръждаема стомана държи плътно дрехите, панталоните и чантите ви, така че не е нужно да се притеснявате, че ще падне. Може да се използва дълго време и не е лесно да се счупи.

Прибираща се дължина: вградена в издръжлив прибиращ се найлонов кабел, до 24 инча / 60 см. Диаметърът на скобата на макарата за значка е 1,3 инча / 3,2 см.

Изящен дизайн: Тези значка клип с изящни аксесоари, много стилен и ослепителен. Добавете блясък към ежедневната си работа, позволете ви да имате добро настроение на работа и учене и лесно да съответствате на униформата или ризата си. Перфектна декорация за идентификационни значки.

Това е хубав подарък за вашето семейство или приятели във фестивала. Подходящ за лекар, медицинска сестра, учител, студент, доброволец, персонал на компанията.

Приятелско обслужване на клиенти: Ако имате някакви въпроси, не се притеснявайте. Моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение. Ние ще ви дадем най-доброто клиентско изживяване.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Макара за значка
  • Номер на модела: YTMA5B84

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти