Преносима стойка за книги Издръжлива и здрава студентска повдигаща стойка за четене Лесна за инсталиране държач за четене на книги

64.30лв. 128.60лв.

(0 Коментари)

SKU: g26681



Добави в желания

Описание:

Стойката за четене на книги е изработена от висококачествен дървен материал и материал от алуминиева сплав, така че е стабилна в подкрепа, лесна за използване, устойчива на корозия, устойчива на износване и издръжлива. Можете да го използвате като подарък за празник или рожден ден за вашето семейство, приятели и колеги.

Спецификация:

Име на продукта: Стойка

за четене на книги Материал: алуминиева сплав, дървена

Цвят: Сребрист

Размер на продукта: около 30 * 43 * 4,5 см / 11,81 * 16,93 * 1,77 инча

Тегло на продукта: около 990g

Опаковъчен списък:

1 * стойка

за четене Бележки:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да бъде малко по-различен от цвета, показан на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение на измерването от 1-3 см.

Вижте повече подробности за

продукта 1.По-удобно за четене: С нашата стойка за четене на книги децата ви могат да четат книги челно.По-удобно е и децата могат да се сбогуват с умората.

2.Висококачествени материали: Стойката за държачи за книги е изработена от висококачествен дървен материал и материал от алуминиева сплав, така че е издръжлива, гладка, устойчива на корозия и има висока твърдост.

3.Регулируема височина и ъгъл: Дървената стойка за книги има регулируема височина и ъгъл и можете да я регулирате по желание. Просто регулирайте скобата до подходящия ъгъл на четене за възрастни или деца, когато четете.

4. Лесен за използване: Преносимата стойка за книги е оборудвана с клип за книги, така че поддържа обръщане на книгата с една ръка. Той е лесен за четене и може да освободи и двете ръце.

5.Скоби от алуминиева сплав: Използвайки висококачествени скоби от алуминиева сплав, нашата стойка за четене на книги има силна носеща способност. Не е лесно да паднеш.

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: Стойка за четене
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти