2pcs плуване суха чанта PVC водоустойчив телефон случай гмуркане съхранение торбичка камера защитен капак мобилен телефон универсален протектор

14.46лв. 18.55лв.

(0 Коментари)

SKU: g279804



Добави в желания

Описание:

【Отлична водоустойчива】Всеки водоустойчив калъф е тестван под вода. Съвети: Торбичката е изработена от пластмаса, така че моля, направете водоустойчив тест с тъкан всеки път, преди да използвате, това е много важно, за да защитите телефона си.

【Висока реакция】Водоустойчивата торбичка, изработена от висококачествен мек PVC материал, за да се гарантира, че екранът е силно чувствителен на допир. Лесен достъп до сензорен екран, камера, обаждания и други функции (с изключение на разпознаване на пръстови отпечатъци) Съвет: Нормално е екранът на телефона да не може да се използва в дълбоки води поради налягането на водата, но можете да използвате бутоните за сила на звука, за да правите снимки.

【Най-новата технология за двойно уплътнение】Цялата нова щипка за запечатване и заключване и напълно затвореният черен ръб помагат на водоустойчивия калъф постоянно да защитава мобилния ви телефон от кладенеца на водния нашественик.

【Използвайте по всяко време и навсякъде】С този водоустойчив калъф за мобилен телефон можете да се насладите на дейности на открито като гмуркане с шнорхел, каяк, гребане, плуване, плажен волейбол, сърф и ски или домашна употреба като в банята, кухнята. Водоустойчивата телефонна торбичка предпазва вашия артикул от вода, сняг, пясък и мръсотия.

【Easy Lock And Open】Новият snap-lock разполага с ергономичен извит страничен дизайн, който ви позволява да използвате превключвателя за заключване с по-голяма лекота. Натиснете силно превключвателя за заключване, докато не чуете щракване, за да сте сигурни, че стегнатият lock.it предпазва телефона ви от вода, сняг, пясък и прах.

Спецификация:

Материал: PVC

Цвят: черен, макарон син

Модел: твърд

Размер (прибл.):

Калъф за телефон (L x W) 22.5 x 11cm / 7.87 x 7.87inch

Дължина на висящото въже: 45 см / 17.72inch

Дисплей на екрана: (L x W) 17 x 8.2cm / 6.69 x 3.23inch

Подходящи модели: общи под 7,2 инча

Включен пакет:

2 бр. x калъфи за телефони (черно + макароново синьо)

2 бр. x Ремъци за клипс

Бележка:

1.Поради разликата в светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.

2. Моля, позволете разлики от 1-2 мм поради ръчно измерване.

Гаранция

1. Въпреки че имаме голямо доверие в качеството и цените на всеки продукт, който продаваме, не можем да гарантираме, че всички купувачи ще бъдат 100% доволни от тях поради различни причини. Но независимо от всичко, ние обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да разрешим всеки проблем, възникнал по време на транзакциите.

2. Повечето артикули имат една година гаранция. Тя обхваща ремонт или подмяна на дефектни продукти.

3. Ако имате дефектен артикул, който желаете да върнете или замените, моля, свържете се с нас в рамките на 7 работни дни от датата, на която сте получили пратката.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Торбичка
  • Име на марката: Woopower
  • Дизайн: Равнина
  • Произход: континентален Китай
  • Характеристики: Прахоустойчив

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти