Кожена чанта за зарове дизайн на тава Сладък шнур торбичка за ролеви идеи за подаръци Чанта за монети Чанти за съхранение на зарове Настолни игри

7.15лв. 14.31лв.

(0 Коментари)

SKU: g3383



Добави в желания

Характеристики: Високо качество: Чантата за зарове е ръчно изработена от много издръжлива кожа, гладка повърхност. Дългосрочната употреба няма да го накара да избледнее или да се повреди, но ще го накара да има уникален блясък на кожа.

Уникален дизайн: Чантата за зарове с дизайн на шнур е лесна за сгъване и разгъване. Можете да контролирате разширената зона, като отпуснете или затегнете шнура. Това е идеалният избор, за да избегнете лудото търкаляне на заровете в играта. Идеалният вътрешен повърхностен слой може да предпази повърхността на заровете от повреда.

Многофункционален: Тази ръчно изработена кожена торбичка с шнур е подходяща не само за игри със зарове, можете да я използвате и като чанта за монети. Тя може да държи монети, ключове и други малки неща. Дизайнът на шнура може сигурно да блокира отвора, за да предотврати загубата на вашите малки неща.

Много поводи: Без значение къде отивате, можете да носите тази малка чанта със себе си.Шнурът в края на шнура може да бъде фиксиран към раницата, чантата за багаж и други подобни предмети. Можете също така да го поставите в колата, за да съхранявате някои от вашите съкровища.

Перфектен подарък: Тази кожена чанта ще направи отличен подарък за приятели, семейство и близки. Създаден, за да продължи цял живот, този елемент ще направи внимателен, дълготраен подарък за всеки и всички.

Спецификации: Материал: Кожа Размер: Приблизително 120x90mm / 4.72x3.54 инча Цвят: Кафяв Забележка: 1.Моля, позволете грешки от 1-2 см поради ръчно измерване, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. 2.Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Пакетът включва: 1 парче кожена чанта

за зарове

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: Торба със зарове
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти