Строителство молив алуминиева сплав графити инструмент дълбока дупка молив с ексцентричен лост заключване, направи си сам

28.83лв. 33.92лв.

(0 Коментари)

SKU: g346250



Добави в желания

Добре изработени ексцентрични брави за по-плътно прилягане, а регулируемата гайка позволява прецизност и възможност за промяна на формата, когато е необходимо. Заключва се на място след всяка настройка, за да се гарантира точност.

Многофункционалният инструмент е изработен от висококачествена алуминиева сплав с анодизирана повърхност, което спомага за удължаване на експлоатационния живот на продукта. Пълнителите за моливи са изработени от графит, което ги прави по-трайни.

Този дървообработващ линеен писар има ясно видими скали, ясна линейност и пропорция и е лесен за използване.

Размерът на строителния молив е много малък, което го прави лесен за носене и съхранение. Той може лесно да се регулира, за да отговаря на различни поводи, което го прави чудесен помощник за дърводелци, инженери, домашни ентусиасти или всякакъв вид занаятчии. Измервания, маркировки и линии.

Универсалният инструмент за писане може да се използва за различни приложения.От дървообработване до металообработване, този инструмент за тел е универсален и може да се използва в повече от 15 сценария за използване.

Цвят: Както е показано

Материал: метал

Съдържание на пакета:

1 комплект x инструмент за

писане Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти