Кучешка пепел Спомен за домашни любимци Спомен за спомен Урни Погребение Дървени урни за кремация на домашни любимци Мемориални урни за пепел за домашни любимци Куче котка

28.68лв. 57.37лв.

(0 Коментари)

SKU: g353977



Добави в желания

Характеристики:

Тази кутия за спомен за пепел от домашни любимци е изработена от висококачествен дървен материал, който е издръжлив и лесен за носене.

Pet пепел урни снимки могат да отбележат любимия си домашен любимец. Тя може да даде на вашия домашен любимец тихо и елегантно място за

почивка Можете да поставите снимката на домашния си любимец отпред, снимките на урните за пепел за домашни любимци винаги ще обръщат внимание на любимото ви домашно куче.

Име: урна

за домашни любимци Материал: борова дървесина

Цвят: цвят

дърво Размер: 16 * 11 * 11CM

Размер снимката: 8.5 * 5.5CM

Тегло: 500г

Списък на пакетите:

Кутия за спомен за пепел от домашни любимци*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.【Издръжлив материал】Тази кутия за спомен за пепел за домашни любимци е изработена от висококачествен дървен материал, който е издръжлив и лесен за носене. Той е много устойчив на износване. Дори и след години на употреба, не е лесно да се повреди.

2.【Пазете любимите спомени за домашни любимци】Снимките на урните за пепел от домашни любимци могат да отбележат любимия ви домашен любимец.Тя може да даде на вашия домашен любимец тихо и елегантно място за почивка и е постоянна емоционална връзка между вас и вашия домашен любимец.

3.【Фото модерен дизайн】Снимката на вашия домашен любимец може да бъде поставена на предната част на снимката на урните за пепел за домашни любимци, която завинаги ще почита вашето любимо домашно куче. Дори ако кучетата ви вече не са с вас, винаги можете да използвате тази кутия с памет, за да ги държите близо

4.【Незабравими членове на семейството】Нашите домашни любимци са част от нашето семейство. Когато го загубим, можем да използваме Wood photo pet urn, за да намерим ценни спомени, които осигуряват малко комфорт.

5.【Подходящ за домашни любимци】Урна за кремация на снимки на домашни любимци може да се носи с вас, размерът на урната е 16 * 11 * 11CM, а размерът на снимките на домашни любимци може да бъде поставен 8,5 * 5,5 см, което е достатъчно за съхранение на пепелта на малки и средни домашни любимци.

Подробна информация за продукта
  • Материал: FIBER
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Легла
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти