реалистичен Риба молив торбичка молив случай риба писалка чанта новост смешно найлон сладък молив случай за училище класна стая момчета офиси

8.13лв. 16.27лв.

(0 Коментари)

SKU: g372035



Добави в желания

Потопете се в море от творчество с нашия калъф за рибен молив! Този очарователен калъф за писалка с форма на риба е не само функционален, но и игрив, идеален както за деца, така и за възрастни. Проектиран за гъвкавост, той може да държи моливи, химикалки и дори да се удвоява като телефонни чанти. Нашата торбичка Fish Pencil е изработена от трайни материали, осигуряващи дълготрайна употреба и защита на вашите канцеларски материали. Поддържайте инструментите си за писане организирани със стил с този уникален и очарователен калъф за писалка с форма на риба.Не позволявайте на този улов да отплува - добавете го в количката си днес!

Спецификация:

Име на продукта: Риба молив случай

Материал: Найлон

Размер: около 31 * 14cm / 12.2 * 5.5inch

Опаковъчен списък:

Калъф за молив за риба * 1

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветовете на елементите може да се различават леко от снимките.

Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте още подробности за

продукта 1.Unique & Stylish: Нашият калъф за рибни моливи се отличава със супер реалистична форма на риба, която е много готина, което го прави стилен молив за тези, които искат нещо различно и привличащо вниманието.

2.Многофункционален и универсален: Този калъф за моливи с форма на риба може да се използва за множество функции, включително като ръчни портмонета, портмонета за монети и дори чанти за телефони - осигурявайки ефективни възможности за съхранение за всички потребители.

3. Просторна опция за съхранение: Със своя ултра-голям капацитет, нашата торбичка за рибен молив може да се похвали с производство на съотношение 1 към 1, което го прави идеален за посрещане на всякакви нужди и съхранение на моливи, монети и мобилни телефони.

4.Quality & Comfort: Калъфът за писалка с форма на риба е изработен от висококачествени материали, осигуряващи безопасен, безвреден и издръжлив продукт. Неговият удебелен дизайн осигурява мека и удобна работа.

5.Перфектен подарък: Изненадайте момчетата и близките си с този забавен калъф за писалка с форма на риба, фантастичен подарък за Хелоуин, Коледа и рождени дни, който със сигурност ще предизвика радост.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти