MAX6675 Модул за температурни градуси SPI интерфейс K Тип Сензор за измерване на температурата Модул DC 3.0-5.5V Електронни компоненти

5.84лв. 12.99лв.

(0 Коментари)

SKU: g3814



Добави в желания

MAX6675 Модул за температурни градуси Правоъгълник K Тип Сензор за измерване на температурата Обхват на модула 0°C-1024°C Електронни компоненти

Функции:

1.Високо прецизно измерване: Постигнете точно измерване на температурата с модула за MAX6675 температурни градуси, който използва високопрецизен температурен сензор за прецизни показания на целевата температура.

2.Бързо време за реакция: Възползвайте се от бързото време за реакция на температурата на модула на MAX6675 температурен сензор, което го прави подходящ за приложения, които изискват мониторинг и контрол на температурата в реално време.

3.Simple Interface Design: Модулната платка на термодвойката разполага с удобен за потребителя дизайн на интерфейса, позволяващ лесна свързаност с микроконтролери или други устройства. Просто свържете модула и програмирайте съответно за безпроблемна работа.

4.Wide Работен температурен диапазон: Платката на температурния сензор за MAX6675 поддържа широк работен температурен диапазон, което я прави адаптивна към различни условия на околната среда и чувствителни към температурата приложения.

5.Ефективна консумация на енергия: Със своя дизайн с ниска мощност, сензорният модул за измерване на MAX6675 температура е енергийно ефективен, което помага да се спести енергия и да се намали общата работна температура на системата.

Спецификация:

Произход: Континентален Китай

Тип: Модул

Състояние: Ново

1. Прост изход за температура на серийния порт на SPI сериен порт.

2. 0 °C 1024 °C диапазон на измерване на температурата с 0.25 °C температурна разделителна способност на конвертора.

3. Компенсация на студения край на чипа.

4. Висок импеданс диференциален вход.

5. Откриване на прекъсване на връзката на термодвойката.

6. Широк диапазон на работното напрежение 3.0 ~ 5.5v, работен ток 50mA.

8. Работен температурен диапазон -20 °C ~ 85 °C.

9. 2000v ESD сигнал.

10. Интерфейс на модула: GND VCC SCK CS SO

11. Захранващо напрежение: DC3 ~ 5V

12.Размер на модула: 25 * 15 * 12 мм / 0.98 * 0.59 * 0.47in

Сценарий на приложение:

1. Особено подходящ за ентусиасти на микроконтролери, студенти, изследователски звена, експерименти, разработване на прототипи с

2. Измерване на стайна температура, автомобилна модификация, автомобилна климатизация, хладилници, фризери и кутии за сушене с ниска и средна температура и др.

3. Измерване на температурата на фризери, кошчета за зърно, резервоари за съхранение, помещения за телекомуникационно оборудване, помещения за енергийно оборудване, кабелни канали и др.

4. Измерване на температурата на промишлено оборудване в тясно пространство, като аксиална плочка, цилиндър, предачна машина, климатик и др.

Бележка:

Този набор от термодвойки, изпратени до устойчивост на висока температура от 800 °C, температурата надвишава 800, ще доведе до неточно измерване на температурата или повреда на термодвойката. Ако трябва да измерите 800 до 1000 градуса, моля, закупете подходящата термодвойка.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: ALLOYSEED
  • Произход: континентален Китай
  • Съвместим с: Ардуино
  • Тип аксесоар: Съвет за разширение

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти