2022 Нова кутия за моливи с цвят на бонбони Калъф за писалка с голям капацитет Скица моливи Организатор случай оцветяване молив контейнер за съхранение

2.90лв. 5.48лв.

(0 Коментари)

SKU: g397685



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Този твърд палстичен молив е идеален за държане на скициращи моливи, акварелни химикалки, моливи за оцветяване, четка за рисуване, консумативи за рисуване, моливи, строителни блокове, диамантени консумативи за рисуване, инструменти за изработка на бижута, офис консумативи и др.

Кутия за моливи с голям капацитет, която лесно съхранява до повече от 50 цветни моливи, моливи за скици, гел химикалки, химикалки, моливи, цветни маркери, маски за еднократна употреба и др. Бележка:

Аксесоарите не са включени!

Този плътен цвят цвят молив кутия е стифиране. Лесно подреждане за съхранение, освободете повече място за вас, като същевременно поддържате всички неща добре организирани, лесни за достъп!

Качествен твърд пластмасов молив за калъф, лек, водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на износване, устойчив на мръсотия, лесен за почистване.

8.07x3.82x1.57Inch, заключване на ключалката, лесно за отваряне и затваряне, кутия за съхранение на офис консумативи с голям капацитет, много подходяща за деца, момчета, момичета, студенти, учители, офис персонал, Широко използван за дома, училището, офиса и пътуването.

Спецификации:

Материал: Пластмаса

Цвят: Розов; Жълт; Син;; Зелен

Размер: Прибл. 20.5x9.7x4cm / 8.07x3.82x1.57in

Тегло: Приблизително 120g

Пакетът включва:

1 парче пластмасова кутия

за оцветяване молив Бележка:

1.Моля, позволете грешка от 0-1 см поради ръчно измерване. Уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате.

2.Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Благодарим ви

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: OOTDTY
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти