Смешно настроение хляб молив случай сладък карикатура тост творчески писалка чанта студент канцеларски подаръци унисекс чанти за съхранение училищни пособия

8.81лв. 13.15лв.

(0 Коментари)

SKU: g410411



Добави в желания

Ново и високо качество!

Описание:

1. Многофункционален дизайн: Този емоционален калъф за молив за хляб може не само да съхранява моливи, маркери, канцеларски материали и т.н., но също така може да се използва като козметична чанта, за да улесни съхранението на козметични четки, etc.to отговарят на различни изисквания за употреба.

2. Уникален и прекрасен: дизайнерите съчетават обикновен хляб с емоционални елементи със своята уникална и иновативна визия, която е функционална и изпълнена със забавление едновременно. Той е отличен избор както за деца, така и за приятелки.

3. Умерен капацитет: Този молив е подходящ по размер и има достатъчно вътрешно пространство. Той може да побере голям брой канцеларски материали или козметика, което ви улеснява да носите и съхранявате.

4. Преносимост и защита: Този продукт е проектиран с цип, който може да предпази вашите канцеларски материали или козметика от загуба и прахоустойчивост във всички посоки.Лесно е да се носи и е много удобно да се пътува, пътува и ходи на училище.

Материал: Плюш

Цвят: Както е показано

Размер: Референтна картина

Пакетът включва: 1PC

Бележка:

1. Поради ръчно измерване, моля, позволете грешка от 1-3 мм.

2. Тъй като различните компютри показват различни цветове, благодаря ви за разбирането, действителният цвят на продукта може да е малко по-различен от изображението.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Чанта за молив
  • Име на марката: SD&HI
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти