6 опаковки пресовани цветя стъклени рамки - златни висящи стъклени рамки за картини с верига плаващи DIY произведения на изкуството дисплей рамки

82.50лв. 133.08лв.

(0 Коментари)

SKU: g488969



Добави в желания

6 опаковки Пресовани цветя Стъклени рамки - Златни висящи стъклени рамки за картини с верига Плаващи DIY произведения на изкуството Дисплей рамки Хубав дисплей за пресовани цветя: Нашите висящи стъклени рамки ще покажат красотата на пресованите растения перфектно и ще изглеждат добре с цветята, плаващи в рамката. Те ще бъдат красивото допълнение към вашия дом.

Творческа рамка "Направи си сам": Златната висяща стъклена рамка за произведения на изкуството ще бъде стилен начин да покажете вашите изящни занаяти, като пресовани цветя, листа, изрязани от хартия, възпоменателни снимки и други малки плоски предмети.

Високо качество и добре опаковани: Златната висяща верига и пантата за отваряне и затваряне на двете стъклени парчета е достатъчно здрава. Всички те се доставят в подходяща защитна опаковка. Те не са лесни за огъване или счупване.

Перфектен подарък: Можете да подарите нашите златни висящи стъклени рамки за картини на вашите приятели или семейства, които обичат да правят или събират пресовани цветя като подарък за рожден ден или подарък за домакинството. Те ще бъдат приятно изненадани.

Материал: Метал + стъкло

цвят: златист + прозрачен

Съдържание на пакета:

2 * вертикална голяма стъклена рамка за снимки 10x15CM

2 * вертикално малко стъкло (9x13CM)

2 * шестоъгълно стъкло (дължина 12 см)

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: FGHGF
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти