2Pcs Бюро Организатори на поща Малък държач на файлове Магазин за писма Метална мрежа Бил Папка с документи Организатор на хартия Офис десктоп

28.35лв. 43.62лв.

(0 Коментари)

SKU: g53673



Добави в желания

Класически дизайн Организатор на поща: Държачът за настолни файлове с метална мрежа има прост и елегантен индустриален вид и здрава метална конструкция. Той е много подходящ за използване на бюрото в дома, офиса или на други места.

Mult Function File Sorter: 3 слотове бюро файл организатор, ви позволява да съхранявате незабавно съхранение за писмо, хартия, визитка, документ, бележник, плик, сметка и други консумативи, поддържа вашия работен плот организирана и подредена безплатно.

Този малък размер вертикален държач за папки е идеален за поставяне на плота, за да се намали претрупването на работния плот, да се спести място. Поддържайте се в добро настроение през целия ден.

Този дизайн на прозрачната мрежа на организатора на хартия ясно показва централния раздел на всяка папка и ви позволява бързо да намерите файловете, от които се нуждаете. Спестете ценното си време.

Сортиращото писмо е изработено от висококачествена метална стоманена мрежа с отличен процес и технология за заваряване, силна и не се деформира лесно. Устойчив на ръжда с черна прахово боядисана стомана и добавя цвят.

Цвят: черен

Материал: метал

Размер: 13.5 x 17 x 7.8cm

Съдържание на пакета:

2 x Бюро Mail Организатори

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти