Coilover гаечен ключ комплект 2Pcs Coilover гаечен ключ C-образен ключ гаечен ключ за окачване система и шок регулиране

35.55лв. 46.17лв.

(0 Коментари)

SKU: g54188



Добави в желания

Винтовият гаечен ключ е изработен от високоскоростна стомана с висока твърдост, здрав и издръжлив, не е лесен за корозиране, ръжда, деформиране и счупване.

2 големи гаечни ключове: 68-72, 90-95. Подходящ е за външен диаметър на гайката 68-72 мм / 2.7-2.8 инча, 90-95 мм / 3.5-3.7 инча.

Противоплъзгащ дизайн, гаечният ключ приема гумена дръжка, която предотвратява подхлъзване чрез увеличаване на триенето, предпазва ръцете и избягва наранявания.

Hook C дизайн, универсалният гаечен ключ с предна кука е проектиран да държи бобината плътно и да се ангажира добре с отвора или слота отстрани, така че държачът на бобината да може да се регулира лесно.

Този регулируем гаечен ключ може да се използва за регулиране на вибрациите на бобината, ремонт на автомобили, ремонт на велосипеди, ремонт на водопровод, авариен ремонт, електрически ремонт, механичен ремонт и др.

Материал: Високоскоростна стомана + гума

цвят: черен + червен

Съдържание на пакета:

2 x гаечен ключ(68-72, 90-95)

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: FGHGF
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти