5G 50M безжичен видео предавател дисплей USB адаптер Dongle за TV стик монитор проектор превключвател

74.89лв. 104.00лв.

(0 Коментари)

SKU: g6023



Добави в желания

[Ultra HD Resolution] безжичен предавател и приемник поддържа видео резолюция до резолюции (1080P full HD / 720P), вграденият чип може да предотврати забавянето и забавянето, причинени от смущения в сигнала, можете да се насладите на ясни и ярки изображения на голям екран. Този огледален донгъл е идеален за учене, бизнес срещи, семейно парти и игри и ви дава страхотно екранно изживяване.

[Мощна функция] Безжичните адаптери поддържат поточно предаване на 1080p 3D филми, телевизионни предавания, видео, игри, презентации безжично от вашия лаптоп, компютър, Mac, смартфон, PS4/5, превключвател, сателитна кутия, HDSLR камера към HDTV, проектор или монитор.

[Plug & Play]Не е необходимо устройство или APP, без разхвърляни кабели, лесно е да се свържете и сдвоите телевизора и няма да повлияе на други безжични устройства, Безжично огледало и споделяне на цялото съдържание на големия екран, включват: снимки, видео, онлайн игра, онлайн филми, сърфиране в интернет, онлайн пазаруване, документи и др.

[Висококачествено предаване] В открито поле, Разстоянието на безжично предаване с висока разделителна способност аудио / видео сигнали е по-висока от 50m.if през 1 стена сигналът може да предава 10-30m / 33ft-100ft.transmission разстояние е достатъчно, за да покрие цялата конферентна зала или стая в дома, , Това означава, че не е нужно да купувате дълъг кабел, за да удължите видео сигналите.

[Инструкции за употреба]: И в двата случая, моля, използвайте адаптер 5V2A, за да свържете предавателя: 1 Когато компютърът ви е в изтощена батерия, 2 някои компютри внос имат нисък ток, захранващата светлина на предавателя ще стане слаба или ще изгасне, моля, използвайте кабел за зареждане typec За да подкрепите стартера.

Цвят: Бял

Материал: пластмаса

Съдържание на пакета:

1 x предавател

1 x приемник

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: FGHGF
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти