6 нива на количествено изпомпване на нивото на водата Интелигентна настолна водна помпа, преносимо зареждане тип-C, бяло лесно инсталиране

34.23лв. 45.05лв.

(0 Коментари)

SKU: g7598



Добави в желания

6 нива на количествено помпено ниво на водата Интелигентна настолна водна помпа, преносимо зареждане тип-C, бяло лесно инсталиране [Smart] Smart с 6 нива на количествено изпомпване, 7-степенен избор на капацитет с индикаторна светлина (100ml, 200ml, 300ml, 400ml, 500ml, 700ml, 1000ml, неограничен), електрическият диспенсър за вода е подходящ за различни видове бутилки (1 ~ 5 галона).

[Преносим и разглобяем] Помпата за вода е лесна за сглобяване и разглобяване, дизайн против хлъзгане с чаша за вода на дъното, а интелигентният дизайн на изпомпване може да освободи ръцете ви, когато сте заети и работите, така че можете да носите този изискан диспенсър за вода с вас.

[Simple Operation]Изберете правилното количество вода и натиснете бутона за интелигентен превключвател, за да изпомпвате вода, можете да кликнете върху бутона за превключване по всяко време, за да спрете изпомпването, този електрически диспенсър за вода е изработен от здрава ABS пластмаса със силиконов маркуч за хранителни цели.

Цвят: синьо / бяло

Материал: ABS + силикагел + електронни компоненти

Размер: 12 х 13,5 см

Съдържание на пакета:

1x електрическа помпа за питейна вода,

1x силиконов маркуч (120cm / 3.9ft)

1x USB кабел

за зареждане 1x Инструкции на китайски и английски език

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: Cikuso
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти