Комплект за маркуч за течност за предно стъкло Консумативи за тръби за миене на предни стъкла Универсална 5m тръба за течност за миене с 12pcs конектори за маркуч 2бр Noz

14.37лв. 35.93лв.

(0 Коментари)

SKU: g8076



Добави в желания

Този комплект маркучи за чистачки на предното стъкло се предлага с 5-метрова тръба за течност за миене, която е гъвкава и съвместима с повечето превозни средства на пазара. Тя позволява бързо пръскане за ефективно почистване на предното стъкло и подобряване на видимостта. Комплектът включва и удобен инструмент за поставяне на шлицове на конектора за маркуч в маркуча с лекота.

Спецификации:

Модел: 5116079AA 4805742AB 68024312AB

Приложими модели автомобили: Повечето дюзи за вода за миене на

предното стъкло Съвместими модели: Universal

Опаковъчен списък:

1pc * 5m тръба за течност за

миене 12pcs * маркуч конектори

2бр* уплътнения

2бр* дюзи

Вижте повече подробности за

продукта 1.Overall комплект: Не само съдържа 12pcs маркуч конектори, 2бр уплътнения и 2бр дюзи, този комплект маркуч за миене на предното стъкло отговаря на вашите различни нужди, не само включва 5m течност за миене тръба.

2.Универсален дизайн: Този комплект маркучи за миене на предното стъкло може да побере повечето превозни средства на пазара, от SUV до автомобили. По този начин можете да спестите време и пари.

3.Оптимизирайте шофирането си: Този комплект маркучи за течност за предното стъкло ви помага да пръскате предното стъкло бързо и ефективно, като го свържете с резервоара за вода и дюзата. Това е компактно и удобно устройство за вашия автомобил.

4.Висококачествен комплект гумени маркучи: Този комплект маркучи за предно стъкло на автомобила е изработен от гумени материали, които могат да устоят на многократна употреба. Той се отличава с фина изработка и гладки ръбове, което го прави лесен за инсталиране и пасване перфектно.

5.Leak-доказателство дизайн: Удобен за поставяне маркуч конектор шлици в маркуча, този комплект чистачки чистачки маркуч осигурява плътно прилягане и предотвратява вода от бягство.

Подробна информация за продукта
  • Дължина на елемента: 0.00inch
  • Височина на елемента: 0.00inch
  • Име на марката: Goxfaca
  • Ширина на елемента: 0.00inch
  • Име на модела: 5m тръба за течност за миене
  • Тип мотор: Индукционен двигател
  • Произход: континентален Китай
  • Тегло на артикула: 10g
  • Сертифициране за външно изпитване: ce

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти