Кожен диван за почистване 120ML Кожен почистващ препарат за седалки за диван Консумативи за поддръжка на кожа Течен дълготраен почистващ спрей за

11.92лв. 15.28лв.

(0 Коментари)

SKU: g87484



Добави в желания

Този продукт може да съживи тъпата кожа и да образува защитен слой, запазвайки я безопасна за употреба, като същевременно осигурява красив блясък. Почистващият препарат може да се използва и върху други кожени изделия като якета, портмонета и др.

Спецификация:

Капацитет: 120ML

Опаковъчен списък:

1 * Почистващ препарат за кожа за

кола Забелязвам:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Възстановяване на кожата: С усъвършенстваната формула почистващият препарат за кожа на автомобила може дълбоко да проникне в кожата за цялостна защита. Той образува защитно нано покритие, предотвратявайки избледняване, напукване и стареене, като същевременно запазва качеството и текстурата на кожата.

2.Запазване на кожата: Може да запази кожата на автомобила ви като нова, като предотвратява избледняването и сухотата, защитава декорацията на новите автомобили и жизнената тъпа тапицерия. Лесен за използване и ефективен, този почистващ препарат е задължителен за всеки собственик на автомобил.

3.Безопасно използване: Формулата на водна основа няма да навреди на боята, с която може да влезе в контакт, и е безопасна за използване върху всички видове кожа. Той премахва мръсотията, петната и мръсотията, без да уврежда декора ви.

4.Multi функции: Този почистващ препарат за кожа на автомобила действа като уплътнител, който осигурява ясна защита на превозните средства срещу мръсотия, петна и UV лъчи. Той също така придава красив блясък на кожените повърхности, което ги прави да изглеждат нови и освежаващи.

5.Широко използван: Този първокласен почистващ препарат осигурява дълбоко почистване на подлакътници, седалка, волан, броня, външно колело, вътрешно колело, конвертируем покрив и прозорец.Той обуславя кожата, създавайки дълготраен блясък, който ще накара колата ви да изглежда чисто нова.

Подробна информация за продукта
  • Обем на елемента: Ремонтна есенция
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти