Керамичен спрей за покритие на автомобили 3-в-1 бързо палто кола восък полски спрей керамичен спрей хидрофобна формула и UV защитен восък за кола

10.89лв. 15.57лв.

(0 Коментари)

SKU: g223506



Добави в желания

Характеристики:

Нанотехнология водопроводима, противообрастваща и лесна за почистване: прах, мръсотия и други петна

Оформете покритие, лъскаво като ново: с използването на автомобила различни вещества във въздуха бавно реагират с боята

на автомобила Натиснете дюзата: когато не се използва, завъртете, за да затворите или отворите, за да предотвратите изтичане и да избегнете ненужни отпадъци!

Спецификация:

Капацитет: 30ml / 100ml / 200ml

големина:

30мл: 3 * 3 * 10.5см \ 1.181x1.181x4.13in

100мл: 4.4 * 4.4 * 19см \ 1.73x1.73x7.48in

200мл: 4.8 * 4.8 * 22 см \ 1.88x1.88x8.66in

опаковъчен лист:

1 * Керамичен спрей

за покритие на автомобили Вижте повече подробности за

продукта 1.【Намалете щетите от боята за автомобили, керамичното покритие на автомобилните бои може да намали или избегне драскотини, причинени от външна сила, да намали степента на увреждане на повърхността на боята и да намали ерозията на пясъчните частици и да причини различни драскотини по повърхността на боята.

2.【Опреснете колата си】 След нанасяне на спрея за керамично покритие на автомобила се образува слой, за да се възстанови боята до фабричното й състояние. Получете чисто, лъскаво покритие, без да повредите боята на колата си. Спреят за керамично покритие на автомобила е нежен и ефективен лак за кола, който работи на всяко превозно средство!

3.【Подобряване на хидрофобността】Нашият спрей кола восъчен лак може да се използва и като уплътнител, за да осигури ясна защита на вашето превозно средство, като същевременно осигурява красив блясък. Нашето керамично покритие е най-добрият хидрофобен спрей за кола!

4.【Избран материал】Керамичният спрей за автомобили създава огледален блясък. Образува непроницаем защитен слой върху повърхността на вашия автомобил, който значително намалява способността на замърсителите да набъбват, надраскат и разграждат вашия лак и боя.

5.【Широки приложения】Керамичният спрей за лакиране на автомобили покрива всичките ви превозни средства.Спреят за керамично покритие е много ефективен върху външни твърди повърхности, включително метал, боя, стъкло и др.

Подробна информация за продукта
  • Височина на елемента: 10.5cm
  • Диаметър на елемента: 0.00inch
  • Име на марката: vvcesidot
  • Тегло на артикула: 40g
  • Дължина на елемента: 3cm
  • Име на модела: Спрей за покритие на автомобили
  • Произход: континентален Китай
  • Специални характеристики: кола восък полски спрей
  • Ширина на елемента: 3cm

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти