Auto интериор прах четка автомобилни интериор почистване инструмент четка вентилационни отвори почистване четка за прах на компютър кожа и

9.22лв. 18.41лв.

(0 Коментари)

SKU: g252679



Добави в желания

Насладете се на по-добро детайлно изживяване с нашата четка за детайли на интериора на автомобила.Ергономичният й дизайн позволява удобна употреба без уморителни ръце. Косъмчетата достигат дълбоко в ъглите и прилягат плътно, без да увреждат повърхностите на автомобила. Идеална за почистване на таблата на автомобила, тази четка може да попадне в трудни зони без проблеми.

Име: четка за

прах Цвят: винено червено

Материал: евкалиптово дърво + влакнеста вълна

Размер: 24x10cm

Тегло: 85г

Списък:

Четка за отстраняване на прах в интериора на автомобила x1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Удобен захват: Със своята здрава и здрава конструкция, тази четка за отстраняване на прах е лесна за задържане и маневриране за ефективно почистване. Ергономичният му дизайн с удобна дървена дръжка осигурява безпроблемно отстраняване на праха.

2.Премахване на натрупването на прах: Нашата четка за отстраняване на прах за кола е идеална за почистване на скрити прах и мръсотия, които могат да се натрупват в труднодостъпни места.Той е предназначен за цялостно и дълбоко почистване на ъглите, като гарантира, че колата ви е напълно свободна от упорит прах или мръсотия.

3.Fiber Wool: Ултра-фините косъмчета на нашата четка за отстраняване на прах за кола осигуряват нежно почистване, без да причиняват проливане на косата или драскотини. Меката коса се вписва перфектно, без да навреди на влакнестата вълна на автомобила.

4.Многократна употреба: Нашата четка за отстраняване на прах от автомобила осигурява универсално решение за почистване на интериора на вашия автомобил. Перфектен за кожа, табла, вентилационни отвори на климатика и клавиатура.

5.Easy за използване: Тази четка за отстраняване на прах има удобен мини компактен дизайн, който го прави лесен за носене и съхранение в колата си. Също така има мека и ергономична дръжка, която предпазва ръцете ви от умора по време на почистване.

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 1.00kg
  • Тип материал: евкалиптово дърво + влакнеста вълна
  • Произход: континентален Китай
  • Диаметър на елемента: 10cm
  • Ширина на елемента: 10cm
  • Дължина на елемента: 20cm
  • Тип артикул: Гъби, Кърпи & Четки
  • Специални характеристики: Четка за отстраняване на прах
  • Височина на елемента: 10cm

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти