Подвижна маса база стойка крак база алуминиева сплав таблица база за RV лодка яхта сребро бяло

151.34лв. 240.23лв.

(0 Коментари)

SKU: g8665



Добави в желания

Подвижна маса база стойка крак база алуминиева сплав таблица база за RV лодка яхта сребро бяло [Нова база за надграждане] Мястото, където стълбът, свързан с основата, е алуминиева сплав Няма разлика във външния вид и функцията, а структурата е по-стабилна.

[Подвижна стойка] Скобата за маса Rv може да бъде премахната.Ако трябва да премахнете масата, просто премахнете дъното.Това може ефективно да ви спести място и е много удобно и бързо.

[Специален дизайн] Инсталационният интерфейс на основата на скобата за маса Rv е оборудван с устройство за спиране на безопасността, което може да избегне прекалено стегнатостта и невъзможността да бъде разглобена.

[Перфектни материали и дълъг експлоатационен живот] Rv таблица скоба е изработена от висококачествен алуминиев материал, устойчив на ръжда, устойчив на корозия, не е лесен за стареене, здрав и издръжлив и има дълъг експлоатационен живот. Пиедесталната стойка е много подходяща за комбита, Rv, морски яхти, кемпер, каравана и др. Можете да ги купите с увереност.

Регулируем

Диаметър на горната основа: 180mm

Диаметър на долната основа: 200 мм

Максимална височина: 700mm;

Минимална височина: 460mm.

Можете да регулирате височината на основната скоба според собствените си нужди, за да отговорите на нуждите на различни поводи и е лесно да се разглобява и сглобява.

1. Инсталирайте база в долната част на работния плот.

2. Инсталирайте друга основа на пода.

3. Завъртете повдигащата колона в основата на пода.

4. Поставете плота на масата с основата, монтирана в повдигащата колона.

Малко пространство, по-разумно използване

Държачът на таблицата Rv може да бъде премахнат. Ако трябва да премахнете масата, просто премахнете дъното. Това ефективно спестява вашето пространство и е много удобно и бързо.

Широко използвани

Съвместим с лодка, яхта, RV, кемпер, каравана и др.

Цвят: сребрист бял

Материал: алуминиева сплав

Съдържание на пакета:

1бр Подвижен повдигане маса крак

12бр Самонарезни винтове

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти