Handheld пръскачка Auto детайлизиране грижа вода спрей бутилка двоен ефект пръскане инструмент за камиони джипове и автомобили аксесоари

12.23лв. 24.46лв.

(0 Коментари)

SKU: g9331



Добави в желания

Точки:

1.Double-Effect Watering Can: Тази спрей бутилка може да превключва между режими на измиване на автомобили и пяна, което ви позволява да почиствате отвътре и отвън на колата си с лекота. Той има голям капацитет от 750ML и може да задържа киселинни и алкални почистващи препарати.

2.Foam-Control: Внесените Т-маркирани дюзи произвеждат богата и деликатна пяна, превъзхождаща обикновените дюзи. Лесно регулирайте силата на звука на спрея с проста операция.

3.Здрав и надежден: Изработени от внесен PE материал, тези спрей бутилки са трайни и не е лесно да бъдат повредени, осигурявайки дълготрайна употреба. Много е практично.

4.Filter примеси: За да се предотврати запушване дюза и филтър примеси, нашите спрей бутилки разполагат с филтър екран дизайн, който може да подобри експлоатационния живот на бутилките и да се осигури гладка спрей.

5.Почистете колата си с лекота: С нашата ергономична дръжка можете удобно да държите спрей бутилката и да поставите хватката на китката си, което прави по-икономично почистването на автомобила.

Описание:

Тази бутилка с воден спрей има голям капацитет 750ML и може да произвежда богата и деликатна пяна. Той е изработен от внесен PE материал, който е издръжлив и може да подобри експлоатационния живот. Ергономичният дизайн го прави удобен за държане и лесен за използване.

Спецификация:

1. Име на продукта: Ръчни спрей бутилки

2. Материал: PE

3. Капацитет: 750ML

4. Цвят: Бял

5. функция: течна опаковка / разполагане и т.н.

6. Приложимо за: измиване на автомобили, пръскане на градински цветя и растения и др.

Опаковъчен списък:

1бр * ръчни спрей бутилки

Бележки:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да бъде малко по-различен от цвета, показан на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение на измерването от 1-3 см.

Подробна информация за продукта
  • Материал на тялото: Мед
  • Материал на дюзата: Мед
  • Тип воден спрей: спрей
  • Тип дръжка: Тип пръст
  • Интерфейсен материал: Мед
  • С водопроводи: No
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти