10X Комплект автомобилни сенки за очи, четка за празнина, четка за детайли, четка за почистване, четка за красота, инструмент за почистване на превозни средства.

48.67лв. 81.11лв.

(0 Коментари)

SKU: g225499



Добави в желания

10X комплект автомобилни сенки за очи, четка за празнина, четка за детайли, четка за почистване, четка за красота, инструмент за почистване на превозни средства.

Ергономично проектиран профил на

дръжката Текстурирана зона на

захващане Балансиран в зоната на захващане, за да се сведе до минимум умората

на потребителя Химически устойчиви дръжка и глиган коса четина материали

Конструкция без метал за предотвратяване на надраскване

Тези четки са най-подходящи за почистване на двигателни отсеци, спирачни апарати, изпускателни накрайници, колела и всяка друга повърхност или превозно средство, което се нуждае от по-тежко почистващо действие.

Големият размер е идеален за лицата на колелата и вътрешните части на двигателя, докато малкият размер е най-подходящ за изпускателни накрайници, гайки за джанти и други компактни зони на автомобила. По-твърдата коса на глиган също ги прави чудесни за търкане на текстурирани интериорни пластмаси ..

Цвят: Черен

Материал: пластмаса + коприна

Съдържание на пакета:

10 x Четка

за почистване на автомобили Само съдържанието на горния пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти