Ремонтен агент за кола 30ml Ремонтираща течност за интериора на автомобила Преносима течност за покритие за рамки на врати Панели за врати Без щети

8.38лв. 16.75лв.

(0 Коментари)

SKU: g9454



Добави в желания

Този агент за покритие на автомобили е задължителен за всички собственици на автомобили! Разсейте дъждовната вода и защитете частите на автомобила си. Внимателно го избършете след употреба без излишни усилия. Съхранявайте го безопасно и изразете любовта и грижата си за вашия автомобил.

Спецификация:

име: Агент

за ремонт на автомобили Големина:

Гъба: (прибл.)7*2.9*1.3см/2.76*1.14*0.51 инча

Продукт: (прибл.) 8.4 * 2.9cm / 3.31 * 1.14 инча

Материал: PE

Капацитет: 30ml

Метод на съхранение: съхранява се на хладно и сухо място

Стъпки за използване

Стъпка 1

Измийте и подсушете автомобила си както обикновено.

Напръскайте продукта върху повърхности, панели или малки площи.

Стъпка 2

Внимателно избършете повърхностното покритие с кърпа или нашата включена гъба.

СТЪПКА 3

Нежно потупайте покритието до невероятен блясък. Продуктът може да се използва многократно.

Опаковъчен списък:

1 * Агент

за ремонт на автомобили 1 * гъба

Вижте повече подробности за

продукта 1.Използвайте просто: Просто нанесете нашия ремонтиран агент за кола върху гъба и възстановете външния вид на автомобила си с лекота. Внимателно избършете мръсотията и мръсотията, оставяйки колата си да изглежда като нова за нула време.

2.Rainwater Dispelling: Нашият ремонтен агент за кола осигурява ясен изглед към пътя, като разсейва дъждовната вода от предното стъкло и прозорците. Ефектът трае до 6 месеца и предпазва от суграшица и лед, което прави шофирането през зимата по-безопасно и по-лесно.

3.Универсално приложение: Използването на този агент върху различни части на автомобила, включително таблото, панелите на вратите, педалите и рамките на вратите, може да възстанови оригиналния цвят, без да повреди автомобила.

4.Easy за носене: Без усилие съживете външния вид на колата си с този удобен 30ml ремонтен агент. Лекият и преносим дизайн означава, че можете да се подмладите на открито!

5.Полезен подарък: Този ремонтен агент за кола е изненадващ подарък за шофьорите, придавайки на колата им нов и лъскав вид. Рождени дни, празници и всеки повод, този голям подарък изразява вашата любов и грижа за вашите близки на пътя.

Подробна информация за продукта
  • Обем на елемента: Ремонтна есенция
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти