Автомобилни стъклени маслени кърпички за почистване на предното стъкло 40Pcs кърпички за почистване на предното стъкло Автомобилно стъкло Маслен филм за почистване на стъкло

14.06лв. 17.57лв.

(0 Коментари)

SKU: g368159



Добави в желания

Всяка опаковка съдържа 40 кърпички, достатъчни, за да поддържат прозорците и стъклените тухли на автомобила ви чисти за дълго време. Нашите кърпички не само премахват маслото, но и замърсяванията, мръсотията и зацапванията от стъклото на вашия автомобил. Просто избършете с нашия почистващ препарат, изплакнете с вода и оставете да изсъхне естествено.

Спецификация:

Количество: 40бр / кутия

Материал: нетъкан текстил

Предназначение: Отстранете масления филм върху стъкло

Опаковъчен списък:

Кърпички за отстраняване на стъклен маслен филм*1 кутия

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Oil-Fighting Formula: Отличаващ се с разнообразие от мощни съставки за отстраняване на масла и петна, нашите кърпички за отстраняване на стъклени маслени филми ефективно се насочват към леки и тежки маслени филми върху ветрозащитни и огледала.

2.Подобрена визия за шофиране: Насладете се на по-безопасни пътувания с нашите кърпички за отстраняване на стъклен маслен филм.Нашите кърпички ефективно премахват масления филм и мръсотията върху защитата от вятър и безопасно възстановяват блясъка и яркостта на стъклото.

3.Easy to Bring: Всяка опаковка съдържа 40 кърпички, достатъчни, за да ги използвате дълго време. Пакетът е компактен и лесен за носене, така че можете да почиствате автомобилното стъкло по всяко време и навсякъде.

4.Универсална употреба: Тези кърпички могат не само да премахнат масления филм от стъклото, но и да почистят огледала, стъклени маси, прозорци, стъклени тухли и други стъклени повърхности. Те ефективно премахват мръсотията, мръсотията и петната, оставяйки стъклото ви искрящо и без ивици.

5. Лесен за използване: Постигнете безупречни стъклени повърхности без излишни усилия, като използвате нашите кърпички за отстраняване на стъклен маслен филм. Лесно избършете упоритите маслени филми, изплакнете с вода и оставете да изсъхнат. Дръжте капака на кърпичките затворен, за да предотвратите загуба на овлажняваща течност след употреба.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Обем на елемента: Кърпички
  • Сертифициране за външно изпитване: ce

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти