20/40/50ml Усъвършенствана кола кожа ремонт гел ремонти изгаряния дупки вдлъбнатини за столче за кола диван надраскване възстановяване пукнатини инструмент за почистване

4.41лв.

(0 Коментари)

SKU: g426761



Добави в желания

Описание:

1. Разширени: Обновявайте изгаряния, дупки, разкъсване и издълбаване на кожени повърхности бързо и безупречно, без да оставяте следа.

2. Удължете живота на кожата: Защитете любимите си мебели или седалки за кола. Поправете всички неочаквани изгаряния, дупки, разкъсване и т.н. и възстановете блясъка на кожата за девствено състояние.

3. Издръжлив материал: Изработен от висококачествен материал, който може да предложи пълна защита на повърхността на кожата и да предотврати окисляването. Постоянно се придържайте към кожата, никога повече не разкъсвайте. Без по-нататъшно увреждане на околната кожа.

4. Лесен за използване: Просто нанесете ремонтния гел, без да използвате допълнителен инструмент или умение. Поддържайте кожата гладка и лъскава.

5. Широко приложение: Използва се в автомобилни устройства, може да се прилага и върху всякакви кожени повърхностни предмети като якета, обувки, чанта, мебели и др.

Спецификация:

Тип: Кожа ремонт гел

Тегло: 20ml, 40ml, 50ml

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1. Нанесете възстановяващ гел върху повърхността на кожата, изравнете гела равномерно

2. Използвайте сушилня или изчакайте, докато повърхността изсъхне

3. Полирайте повърхността или я оцветете в зависимост от вашите нужди

Пакетът включва:

1 x Гел за ремонт

на кожа

Подробна информация за продукта
  • Тип: Писалка
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти