Сладък календар на бюрото Сладък месечен календар за изправяне Декоративен календар за планиране на списък със задачи Преносим табличен календар за бележки

9.67лв. 19.35лв.

(0 Коментари)

SKU: g98536



Добави в желания

Отличаващ се с цъфтящи цветни шарки, стилният календар е идеален за планиране и следене на важни дати. Неговият издръжлив дизайн осигурява дълготрайна употреба, докато лесният му за използване формат прави воденето на записи лесно.

Спецификация:

име: Цъфтящи цветя бюро календар

Материал: дърво, хартия

Размер продукта: около 22x10x1cm / 8.66x3.94x0.39 инча

Опаковъчен списък:

1* Цветен календар 2024 (12 календарни страници + 1 каишка за организатор + 1 изложбена стойка)

Вижте повече подробности за

продукта 1.Подобрете приятната атмосфера: Повдигнете работата си с изблик на цвят от нашия календар за бюро Bloomy Flowers.Сложните флорални мотиви създават оживена атмосфера и грабват вниманието, което прави бюрото ви привлекателно пространство.

2.Universal Application: Списъци със задачи, бележки, график и планиране могат да бъдат направени с Bloomy Flowers Desk Calendar.You'll намерите живота си по-лесно с календара.

3.Подвижна конструкция: Увеличете максимално производителността си с уникалния разглобяем дизайн на Bloomy Flowers Desk Calendar, оборудван с дървена основа, която осигурява подредено и организирано пространство на бюрото.

4.Effortless планиране: Bloomy Flowers Desk Calendar опростява планирането със своя просторен дизайн и издръжлив, устойчив на износване материал. Изработена от висококачествена хартия, тя е идеална за нахвърляне на важни дати и напомняния, осигурявайки подобрена организация през цялата година.

5.Очарователен подарък: Календарът на бюрото с цъфтящи цветя прави прекрасен подарък за близки. Това е идеалният начин да покажете на някого, че ви е грижа и да го обожавате по празниците и на рождения му ден.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти