Мивка гъба багажник дренаж съхранение рафт неръждаема стомана кухня тел топка парцал организатор притежателя самозалепващи съхранение багажник стена кука

5.36лв.

(0 Коментари)

SKU: g13141



Добави в желания

Характеристики:

1. Висококачествен материал от неръждаема стомана: Нашата стойка за източване на парцали е изработена от висококачествен материал от неръждаема стомана, който е устойчив на износване и устойчивост на корозия и може да се използва във влажна кухненска среда за дълго време.

2. Ефективно съхранение и бързо съхнене: дизайнът на дренажната стойка може да помогне на парцала бързо да абсорбира водата, да предотврати размножаването на бактериите, да поддържа парцала чист и сух и същевременно да спести кухненско пространство.

3. Удобна инсталация: не се изискват сложни инструменти или стъпки за инсталиране. Трябва само да ги окачите на вратата на мивката или шкафа, което е просто и удобно и спестява време.

4. Стабилна структура: структурата на дренажната стойка е стабилна, която може ефективно да носи тежестта на парцала и няма да падне или да се подхлъзне лесно, което прави кухнята чиста и подредена.

5. Многофункционална функция: може да се използва не само за изсушаване на парцала, но и за съхранение на кухненски прибори като четки за миене на съдове и гъби. Това е необходим многофункционален инструмент за съхранение в кухнята.

Цвят: както е показано

Размер: както е показано

Материал: неръждаема стомана

Включен пакет:1 бр

. Забележка: Поради различния монитор и светлинен ефект, действителният цвят на елемента може да е малко по-различен от цвета, показан на снимките. Благодарим ви!

Моля, позволете 1-2cm измерване отклонение поради ръчно измерване.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти