Интерактивни играчки с пръчка от котешко перо и естествени играчки за закачки от котешко перо Риболовен полюс за котки на закрито Котенца Упражнение Домашни любимци Продукти

6.87лв. 13.76лв.

(0 Коментари)

SKU: g15739



Добави в желания

Точки:

1. Подмладете котката си: Смешната котешка пръчка подмладява котката, подобрява връзката между хората и домашните любимци и прави взаимодействието между котките и котките по-интересно. Тази подходяща за котки пръчка ще бъде обичана от котките и ще намали мързела и затлъстяването.

2. Нека котката играе щастливо: Интерактивната играчка за котки е дълга 50 см и плюшена 38,5 см, достатъчно дълга, за да покрие голямо пространство за игра и наистина да даде на котката ви някакво упражнение. Тя е много популярна сред приятелите котки.

3. Безопасни за домашни любимци материали: котешка пръчка е изработена от плюшени екологични материали и няма особена миризма. Всяко парче от тази котешка пръчка е направено да бъде гладко, кръгло и без чепки, за да се предпази деликатната кожа на котката.

4. За повечето случаи: Пръчката за играчки от котешко перо е подходяща за всички котки, забавните котешки пръчици могат да отговорят на вашите нужди.Можете също така да го държите в ръката си, за да играете с котката, Цялостното меко дъно има вградена камбана, която ще звъни при разклащане, тя е безопасна и приятна за вашата котка.

5. Must-Choice Cat Gift: Играчката за котки с пера е особено подходяща като перфектен подарък за котки, с които да играят, което прави живота на котките пълен със забавление и здравословен растеж.

Функции:

1. Това е много практична и висококачествена интерактивна играчка за котки.

2. Изработена е от издръжлив PVC с цветни пуешки пера.

3. Висококачествената PVC пръчка може да издържи на хватката и ухапването на котката, а ярките пера могат да привлекат вниманието на котката.

4. С тази дразнеща котешка пръчка можете да взаимодействате със сладката си котка и да увеличите привързаността на котката към вас.

5. Ако имате или се готвите да имате сладка котка, не трябва да я пропускате!

Спецификация:

1. Размер на продукта: дължина на пръта 50cm \ 19.6in плюшени 38.5cm \ 15.1in

2. Тегло на продукта: 70g

Опаковъчен лист:

1 x Пръчка от котешко перо

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Перо играчки
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: найлон
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти