Куче лечение пъзел Pupsicles Форми за тави Лечение на дозиране Интерактивна съдомиялна машина Безопасни за многократна употреба тави Многократна употреба Кучешки Pupsicles играчки

19.71лв. 49.28лв.

(0 Коментари)

SKU: g17781



Добави в желания

Куче лечение пъзел Pupsicles табла форми лечение дозиране интерактивни

Точки: 1.Safe и издръжливи: Тези pupsicles за кучета са изработени от естествен каучук, който е безопасен и издръжлив. Можете да ги напълните с любимите лакомства на кучето си. Те са за многократна употреба и дълготрайни.

2.No Mess Dog Toys: Нашите играчки за лечение на кучета са предназначени да поддържат подредено и да събират слюнка по време на продължително облизване. Те също имат слот, който може да държи кучешка храна и да остане изправен, без да изхвърля.

3.Fun и здравословна играчка: Тези играчки за кучета са чудесен начин да оставите кученцето си да играе и да се насладите на освежаващо лакомство в същото време. Просто развийте капака и поставете част от любимата закуска на кучето си вътре.

4.Simple за поддръжка: Няма нужда да се притеснявате за почистването на тази интерактивна играчка за кучета. Лесно е да избършете с влажна кърпа или да изплакнете с вода, когато пожелаете. Можете също така да го поставите в съдомиялната машина и да си спестите малко усилия.

5.Wonderful Gift: Играчката за раздаване на куче е чудесна за даване на подаръци, тя представлява вашия уникален вкус, подходящ за вашето семейство, любовник, приятели, съученици и колеги.

Описание: Дръжте вашия домашен любимец забавлява и доволни от това куче лечение играчка. Той е за многократна употреба и лесен за използване: просто развийте капака и го напълнете с любимата храна на кучето си. Играчката няма да изхвърли храната лесно, така че кучето ви ще трябва да работи за нея. Това ще стимулира мозъка им и ще намали скуката. Играчката също е безопасна за съдомиялна машина, така че можете да я почиствате след всяка употреба. Вашият домашен любимец ще хареса тази забавна и предизвикателна играчка.

Спецификация:

име: Pupsicles за кучета

Тегло: около 320г

Размер: около 11.68 * 7.62 * 11.68cm / 4.6 * 3.0 * 4.6in

Опаковъчен списък:

Pupsicles за кучета*1

Забележки: 1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

Начини на плащане:

· Можете да извършите плащането чрез някой от горните методи и моля, установете в рамките на 3 дни след като поръчката ви е направена.

· Gyomro.eu ще потвърди плащането ви в рамките на 24 часа и ще обработим поръчката ви, след като приключи.

· Ако поръчката ви е затворена поради съображения за сигурност, ще трябва да подадете иск до Gyomro.eu.

· Възстановяването, причинено от анулиране на поръчка, споразумение за възстановяване или посредничество, ще бъде обработено незабавно и обикновено отнема 7-10 работни дни, за да достигне до профила Ви.

Подробна информация за продукта
  • Е смарт устройство: no
  • Тип играчки: Топки
  • Материал: Каучук
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Задаване на тип: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти