Настолна стойка за игра на птици Bell Design Bird Play Gym Parrot Perch Bird Cage Toys Parrot Exercise Wood Bird Perch Parrot Bird Perch

18.68лв. 37.38лв.

(0 Коментари)

SKU: g23095



Добави в желания

Нашият щанд за обучение на птици е експертно изработен с висококачествено дърво, осигуряващо издръжливост и безопасност за вашия пернат приятел. Той разполага с разклащаща се камбана за интерактивна игра и служи като инструмент за обучение, който помага да се подобрят уменията на вашата птица. Тази стойка за дисплей също добавя красота към домашния ви декор, като същевременно защитава ноктите и перата на папагала ви. Идеален за любителите на птиците!

Материал: дърво

Размер: 20 * 10 * 30CM

Нето тегло около: 250G

Списък:

1 * дървена детска площадка

за птици Вижте повече подробности за

продукта 1.Natural Wood: С първокласен дървен материал, тази стойка за папагали не се деформира лесно и ще остане здрава дори с движенията на вашите пернати приятели.

2.Елегантен и безопасен дизайн: Фино смлян на дървената детска площадка за птици, за да защити ноктите и перата на папагала, тази стойка гарантира безопасността и здравето на вашите домашни птици.

3.Добавете забавление и енергия: Тази площадка за папагали се предлага с разклащаща се играчка за звънец, която ще привлече вниманието на вашата домашна птица и ще я забавлява с часове.

4.Инструмент за обучение: Тази интерактивна стойка за папагали насърчава умствената стимулация, подпомага интелектуалното развитие на домашните птици и изгражда по-силна връзка между вас двамата.

5. Многофункционални приложения: Тази стойка не само осигурява места за домашни птици да стоят и да играят, но също така служи като стойка за показване на играчки за птици за домашен декор. Можете да го използвате по различни начини, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Подробна информация за продукта
  • Тип: ПТИЦИ
  • Материал: Борова дървесина
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти